İstanbul'da Korsan Taşımacılığa Büyük Darbe - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da Korsan Taşımacılığa Büyük Darbe

İstanbul\'da Korsan Taşımacılığa Büyük Darbe
02.06.2026 12:31

İstanbul'da yapılan denetimlerde 12 bin 975 sürücü ve yolcuya korsan taşımacılıktan işlem yapıldı.

İstanbul'da korsan taşımacılığın önlenmesine yönelik çalışmalarda, toplam 12 bin 975 sürücü ve yolcu hakkında işlem gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince korsan taşımacılığın önlenmesine yönelik kent genelinde çalışma yürütüldü.

Ekipler, 1 Ocak-31 Mayıs'ta korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen 6 bin 408 sürücü ile usulsüz taşımacılık hizmeti alan 6 bin 567 yolcuya işlem yaptı.

Ekipler, geçen yıl ise ilgili mevzuata aykırı şekilde yolcu taşıyan 11 bin 677 sürücü ile 11 bin 962 yolcu hakkında işlem gerçekleştirdi.

Korsan taşımacılık yapan sürücülerin araçları trafikten men edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Korsan Taşımacılığa Büyük Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement