İstanbul Fatih'te Dilencilere Yönelik Denetim: 1'i Çocuk 3 Dilenci Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Fatih'te Dilencilere Yönelik Denetim: 1'i Çocuk 3 Dilenci Yakalandı

İstanbul Fatih\'te Dilencilere Yönelik Denetim: 1\'i Çocuk 3 Dilenci Yakalandı

İstanbul Fatih'te polis ve zabıta ekiplerinin katılımıyla dilencilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde 1'i çocuk 3 dilenci yakalandı. İstanbul Valiliği kararı ile 39 ilçede dilencilere yönelik denetimler sürüyor. Fatih ilçesinde yapılan denetimlerde Aksaray ile Eminönü arasında dilenci sayısının fazla olduğu bölgeler tespit edildi. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fatih Belediyesi zabıta ekipleri ve çocuk büroya bağlı polis ekipleri denetime katıldı. Yakalanan 1'i çocuk 2'si kadın 3 dilenci işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü. Denetimlerin ilerleyen günlerde devam edeceği belirtildi.

11.08.2023 15:59

İstanbul Fatih'te polis ve zabıta ekiplerinin katılımıyla dilencilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimde 1'i çocuk 3 dilenci yakalandı.

İstanbul Valiliği kararı ile 39 ilçede dilencilere yönelik denetimler sürüyor. Denetimlerin gerçekleştirildiği noktalardan birisi de Fatih ilçesi oldu. Aksaray ile Eminönü arasında dilenci sayısının fazla olduğu bölgeler tespit edildi. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fatih Belediyesi zabıta ekipleri ve çocuk büroya bağlı polis ekipleri denetime katıldı. Fatih'te yakalanan 1'i çocuk 2'si kadın 3 dilenci işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü. Denetimlerin ilerleyen günlerde devam edeceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Fatih'te Dilencilere Yönelik Denetim: 1'i Çocuk 3 Dilenci Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement