İşte Yeni Rekortmen - Son Dakika
Güncel

İşte Yeni Rekortmen

İşte Yeni Rekortmen

Kim Milyoner Olmak İster? yarışması belki de en ilginç yarışmacılarından birini ağırladı.

20.04.2012 07:52  Güncelleme: 08:37

Canlı yayında yapılan çeşitli gaflar ve ilginç cevaplarla artık bir fenomen haline gelen Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışması programında yine bir ilke imza atıldı. Programa katılan bir Karadenizli bir yarışmacı programda sadece bir

Geçtiğimiz açşam ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster? yarışması yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana belki de en ilginç yarışmacılarından birini ağırladı. Yarışmaya Trabzon'dan katılan Ahmet Yeşilyurt isimli bir yarışmacı, ilk soruya yarışma heyecanından olsa gerek yanlış cevap verince yarışmadan elendi ve stüdyoda sadece 1 dakika kalabilmiş oldu.

Soru aslında çok basitti ancak, şıklar Yeşilyurt'un aklını karıştırdı. "Bir yazıyı veya kitabı 'çok kısa sürede okumak' hangi sözlerle ifade edilir?" sorusuna "Bir solukta" yerine "Bir bakışta" cevabını veren Karadenizli yarışmacı hem sıfır çekti, hem de Kenan Işık'ı oldukça şaşırttı.

Yarışmaya eşi ve kız kardeşleriyle birlikte gelen Karadenizli Ahmet Yeşilyurt, yarışmada sıfır çekince ev ve araba hayali kuran eşini de hayal kırıklığına uğrattı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İşte Yeni Rekortmen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement