İzmir Çeşme'de Vatandaşlar Plaja Değil Sandığa Koştu - Son Dakika
Güncel

İzmir Çeşme'de Vatandaşlar Plaja Değil Sandığa Koştu

Çeşme'de vatandaşlar plaja değil sandığa koştuİZMİR'in turizm cenneti ilçesi Çeşme'de vatandaşlar, sıcak havaya rağmen plajlara değil sandıklara giderek oylarını kullandı.

24.06.2018 13:45

Çeşme'de vatandaşlar plaja değil sandığa koştu

İZMİR'in turizm cenneti ilçesi Çeşme'de vatandaşlar, sıcak havaya rağmen plajlara değil sandıklara giderek oylarını kullandı.

Seçimler nedeniyle Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Çeşme'nin ünlü plajları boş kalırken, vatandaşlar sabah erken saatlerde oy kullanmaya başladı. Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Dalgıç, eşi Semra Dalgıç, oğlu Barış ve Burak ile birlikte sandık başına gelerek oy kullandı. Alaçatı 15 Eylül Mustafa Çapkan İlkokulu'ndaki 1002 numaralı sandıkta oyunu kullanan Muhittin Dalgıç, Ülkemiz için, demokrasi için, özgürlük ve adalet için tarihi bir seçim yaşıyoruz. Çeşme'de bütün vatandaşlarımız sandığa akın akın gidiyor. Turistik bir ilçenin belediye başkanı olarak ilk defa sahillerin boş olmasından dolayı çok mutluyum. Oteller, kafeler, restoranlarda insan yok. Bugün hepsi boş. İnsanların gösterdiği bu duyarlılık için ilk defa kendimi bu kadar mutlu hissediyorum. Seçimleri inşallah kazasız belasız tamamlarız. Demokrasi adına iyi bir sonuç çıkacaktır. Bundan hiç şüphem yok. Parlamenter sistem kazanacaktır, özgürlük kazanacaktır, adalet kazanacaktır, barış kazanacaktır dedi.

Kent Konseyi Başkanı Önal ise, kişisel bilgisayarı ile vatandaşlara sıra ve sandık numaralarını bulmaları için yardımcı olurken, seçimlerin ülke adına hayırlı olmasını diledi.

Çeşme'de oy kullanma işlemi sorunsuz devam ederken, 102 sandıkta 34 bin 17 seçmen oy kullanıyor.

İzmir Çeşme\'de Vatandaşlar Plaja Değil Sandığa Koştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Çeşme'de Vatandaşlar Plaja Değil Sandığa Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement