İzmir'de Sigara Kaçakçılığı Operasyonu: 2.5 Milyon Makaron Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

İzmir'de Sigara Kaçakçılığı Operasyonu: 2.5 Milyon Makaron Ele Geçirildi

03.09.2024 16:18

İzmir'in Bergama ve Dikili ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 2 milyon 484 bin makaron ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü, sigara kaçakçılığıyla mücadele kapsamında depo ve araçlarda arama yaptı.

İzmir'in Bergama ve Dikili ilçelerinde 2 milyon 484 bin makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ve Aliağa Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, sigara kaçakçılığının önlenmesine yönelik Bergama ve Dikili ilçelerindeki depo ile araca operasyon düzenledi.

Aramalarda, 2 milyon 484 bin doldurulmuş makaron bulundu.

Polis, 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Sigara Kaçakçılığı Operasyonu: 2.5 Milyon Makaron Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement