İzmir'in Menemen ilçesinde 7 gündür aranan ve su kuyusunda cesedi bulunan 15 yaşındaki liseli genci üvey babasının öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan adam, başına keser sapıyla vurarak öldürdüğünü ve cesedini su kuyusuna attığını itiraf etti.
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İzmir'in Kınık ilçesine bağlı Örtülü Mahallesi ile Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Recepli Mahallesi arasındaki bir bölgedeki su kuyusunda Ahmet Coşkun'un ölü bulunmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KESER SAPIYLA VURARAK ÖLDÜRMÜŞ
Soruşturma kapsamında Coşkun'un ailesinin ifadesine başvurulması sonrası, üvey baba M.M. gözaltına alındı. Emniyetteki yapılan sorgunun ardından üvey baba M.M., Coşkun'un başına keser sapıyla vurarak öldürdüğünü ve ayağına taş bağlayarak cesedini su kuyusuna attığını itiraf etti.
Son Dakika › Güncel › İzmir'de 7 Gündür Aranan Liseli Genci Babası Öldürüp Kuyuya Atmış - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?