İzmir'den Van'a Yardım Eli Uzandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'den Van'a Yardım Eli Uzandı

İzmir\'den Van\'a Yardım Eli Uzandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN anaokullarında eğitim gören öğrenciler “Paylaşmanın Mutluluğu Küçük Yüreklerimizde Saklı’’ sloganıyla yola çıkarak önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

19.01.2014 13:13

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN anaokullarında eğitim gören öğrenciler "Paylaşmanın Mutluluğu Küçük Yüreklerimizde Saklı" sloganıyla yola çıkarak önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

İzmirli çocuklar, topladıkları eğitim malzemeleri, kıyafet, ayakkabı, oyuncak, genel temizlik ve gıda malzemelerini 2011 yılında Van'da meydana gelen depremden zarar gören Ermişler köyündeki çocuklara gönderdi. Ekonomik olarak yetersiz koşullarda eğitim alan öğrencilerin eğitimlerine katkı koymak ve Van depreminde zarar gören vatandaşlara yardımcı olabilmek amacıyla toplanan yardım malzemelerini Van'a İZELMAN yöneticileri ulaştırdı. Proje ile ilgili bilgi veren İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, şunları söyledi; "Van'daki depremin ardından yaşanan üzüntülerin azaltılması için, biz de anaokullarımız aracılığıyla böyle bir proje yapmayı planladık. Anaokullarımızdaki çocuklarımız, ailelerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte onların evdeki kullanmadıkları veya kullandıkları eşyaları ve gıda malzemelerini ihtiyacı olan çocuklara ve oradaki vatandaşlara gönderme kararı aldık. Bu karar sonucunda da çocuklarımız ve aileleri katkı koyabilecekleri şeyleri okula getirerek öğretmenlerimize teslim etti. Bizler de onları kolilere yerleştirerek Van'ın Ermişler köyüne götürdük. Bu eşyalar ve gıda paketleri inşallah oradaki insanların özellikle çocukların acısını azaltır. Hiçbir beklenti olmadan en güzel duygularını ortaya koyarak yapılan bu yardımlaşmaya katkı koyan minik ellere, ailelerine, çalışanlarımıza ve idareci arkadaşlara teşekkür ediyorum."

Hüseyin Kırmızı, İZELMAN'ın sosyal sorumluluk projelerini daha önce de Ağrı, Muş, Balıkesir, Siirt ve Manisa ile İzmir'in Kiraz ilçesinde uyguladıklarını sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'den Van'a Yardım Eli Uzandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement