İzmir'in Miniklerini Yetiştirenlere "Teşekkür" - Son Dakika
Güncel

İzmir'in Miniklerini Yetiştirenlere "Teşekkür"

KIDSPARK'ta emekleri için teşekkür kahvaltısı verildi. İzmir'in miniklerini yetiştiren elliye yakın okul kurucusu ve yöneticisinin katıldığı kahvaltıda "Öğretmenler Günü" kutlandı.

22.11.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğretmenlerimizi onurlandırmak emeklerine teşekkür etmek için; İzmir'in güvenli ve kapalı alandaki en büyük çocuk aktivite merkezi KIDSPARK, İzmir Okul Öncesi Eğitim Kurumları ve Etüt Merkezleri Derneği işbirliği ile Öğretmenler Günü kutlaması yaptı. İzmir'in sayılı okullarının kurucu ve yöneticilerinin katıldığı kahvaltıda gündem yenidünya çocukları ve ebeveynleriydi. Onlarca yıldır sektör içinde olan kurucular son yıllarda ebeveynlerin duyarlılıklarının arttığı ve daha bilinçli olduğunu ifade ettiler. "Eğitim dışındaki boş zamanlarını birlikte sosyalleşme ortamlarında ve çocukların mutlu olduğu alanlarda geçirmeyi tercih ettiklerini soft play oyun alanlarına İzmir'de çok fazla ihtiyaç olduğunu ve enerjilerini doğru kullanacakları KIDSPARK gibi alanların artmasının kendilerini çok mutlu ettiğini" ifade ettiler.

Okul yöneticileri Egepark AVM içindeki KIDSPARK Aktivite Merkezindeki oyuncakların hijyenik, güvenli hem öğrenci hem de öğretmen ihtiyaçlarına uygun olarak organize edilmiş olmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Geyik Cafe Bistro da gerçekleşen renkli keyifli brunch için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir'in Miniklerini Yetiştirenlere 'Teşekkür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement