Kadıoğlu, Yıldırım Ailesinin Acısına Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Kadıoğlu, Yıldırım Ailesinin Acısına Ortak Oldu

Kadıoğlu, Yıldırım Ailesinin Acısına Ortak Oldu

İstanbul Ardahan Kültür Evi kurucu başkanı Barış Yıldırım’ın babası Akın Yıldırım önceki gün vefat ederek sevenlerini yasa boğdu.

20.01.2014 21:44

İstanbul Ardahan Kültür Evi kurucu başkanı Barış Yıldırım'ın babası Akın Yıldırım önceki gün vefat ederek sevenlerini yasa boğdu. Ardahan Göle'de ikamet eden Akın Yıldırım, yakalandığı kanser hastalığı sebebiyle tedavi görmek için İstanbul'a gelmişti.

Tedavi gördüğü İstanbul'da amansız hastalığa daha fazla dayanamayan Akın Yıldırım önceki gün Esenyurt 'ta bulunan evinde hakkın rahmetine kavuştu. Cenaze törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu başta olmak üzere, çok sayıda siyasetçi, iş adamı, dernek ve vakıf yöneticileri ile Ardahanlı hemşerileri Yıldırım ailesinin acısına ortak oldu. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu cenaze namazı sonrasında, Yıldırım ailesi ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

4 çocuk babası olan ve 62 yaşında vefat eden Akın Yıldırım'ın cenazesi, Esenyurt İncirtepe Mahallesi Mareşal Camisinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ardından, memleketi Ardahan Göle Arpaşen Köyünde defnedilmek üzere yola çıktı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıoğlu, Yıldırım Ailesinin Acısına Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement