Kafaoğlu'ndan Sındırgı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kafaoğlu'ndan Sındırgı'ya Ziyaret

Kafaoğlu\'ndan Sındırgı\'ya Ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ile birlikte Sındırgı ilçe ziyaretini gerçekleştirdi.

20.11.2017 16:21  Güncelleme: 16:20

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı ilçe BaşkanıMustafa Atla, Sındırgı Kadın Kolları Başkanı Nagehan Eroğlu, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zahid Bayram, meclis üyeleri, yönetim, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin katılımı ile 5. Olağan Gençlik Kongresi gerçekleştirildi.

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan konuşmasında AK Parti'nin bir dava partisi olduğunu, ana kademeden en alt kademeye kadar değişimin ve gelişimin kardeşlik havası içerisinde sürdürüldüğünü belirtti. Hizmetlerin de artarak devam edeceğini belirten Bostan " 2019 seçimleri ülkemiz ve tüm mazlumlar için çok önemli. Kardeşlik içerisinde hepimiz üzerimize düşeni fazlası ile yapıp, başarılı olma gayreti içerisinde olacağız." Dedi.

Balıkesir İl başkanı Hasan Demiraslan da " AK Parti demek Türkiye'nin partisi demek. Türkiye'mize kazandıran, dünya mazlumlarına kol kanat geren demek. Bu yüzden bu bilinçle hareket edelim. Kucaklayıcı ve hoşgörülü olalım, bize yakışanı yapalım. Gençlerle gelişiyor AK Parti. Hamdolsun bir bakıyorum gençlik kollarından gelen birçok arkadaşım partimizin en üst noktalarına kadar birçok alanda görev alıyor. Bu durumda bizleri mutlu ediyor. Gençlerimize güveniyor, başkanımıza da görevinde başarılar diliyorum." Dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise gençlerin siyasette önemli bir rol üstlendiğini, onlara her alanda güvendiklerini ve destek verdiklerini belirtti. " Birlik ve beraberlik içerisinde partimizin tüm kademeleri ile birlikte çalışarak Balıkesir'imizi hak ettiği yere taşıyacağız." Dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş " Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yarının belediye başkanları, cumhurbaşkanları onlar. AK Partimizde genç neferlere her zaman can katan, onların önemini bilerek her kademe görev veren bir parti. Yönetimimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla bir bütünüz biz. Hizmetten öte bir dava partisiyiz. Bizler de milletimize hizmet etmenin yanında davamıza sahip çıkıyor, her alanda daha iyiye ulaşmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu davanın bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyor, gençlerimize her zaman, her konuda güveniyorum. Ayrıca kongrede güven tazeleyen Kerim kardeşimi de canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. " dedi.
AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mustafa Atla ise " İmanlı inançlı gençler olarak, neferler olarak, bu davanın yolunda giden insanlar olarak Hz. Ömer gibi adaletli, Hz. Ebubekir gibi cömert, Hz. Osman gibi alçak gönüllü, Hz. Ali gibi cesur ve dik duran bir liderin neferleriyiz. Onun yolunda adım adım biz de ilerlemeye çalışıyoruz. Karınca misali hedefimiz belli, yolumuz belli, gittiğimiz yer belli, onun için Allah birliğimizi beraberliğimiz bozmasın. Gençlik kollarımızın olağan kongresi hayırlara vesile olsun, Kerim kardeşimin de bu kutlu davaya hizmet yolunda yolu ve bahtı açık olsun. " sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.

Balıkesir Gençlik Kolları başkanı Muhammet Zahid Bayram ve gençlik kolları yönetimi de tam kadro kongrede yerini aldı. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen kongre sonrasında heyet ilçede çeşitli temaslarda bulundu. Kongre sonrasında Sındırgı Belediyesi ziyareti gerçekleştirildi.

KAFAOĞLU VE DEMİRASLAN MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ı makamında ziyaret eden heyet, yeni belediye hizmet binasını gezdi. Sonrasında AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş belediye toplantı salonunda mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İlçe genelindeki problemler, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.
Kafaoğlu muhtarlara yaptığı konuşmada " Bizim hizmet anlayışımız hep vatandaşlarımızın içerisinde olarak, onların dertleri ile dertlenip sahada proje üretmektir. Önceliğimiz hep kırsal mahalleler oldu ve olmaya devam edecek. Bizler ustamız Recep Tayyip Erdoğan'dan bunu öğrendik. Kırsaldan başlayıp merkeze doğru yol alıyoruz, almaya devam edeceğiz. Ana işimiz yol, kanalizasyon ve su problemlerini ortadan kaldırmak. İnşallah Sındırgı ilçemizde de bu sorunların hepsini çözeceğiz. Zaten ilçe belediyemiz ve büyükşehir belediyemizin imkanları dahilinde çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Siz değerli muhtarlarımız ve belediye başkanımız ile işbirliği içerisinde vatandaşlarımızı rahat ettirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Her zaman kapımız açık. Burada Ekrem başkanımızın, Balıkesir'de bizlerin kapısı her daim sizlere açık. Rabbim birliğimiz daim eylesin." Dedi.
Kafaoğlu Sındırgı ziyaretinde partililer, vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kafaoğlu'ndan Sındırgı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement