Kalben "Bir İyilik Yap Kendine" Sohbeti İle Kalplere Dokundu - Son Dakika
Güncel

Kalben "Bir İyilik Yap Kendine" Sohbeti İle Kalplere Dokundu

Kalben "Bir İyilik Yap Kendine" Sohbeti İle Kalplere Dokundu

2. Uluslararası İstanbul Çay Festivali, 5-6 Mayıs tarihlerinde Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde düzenlendi

07.05.2018 11:43  Güncelleme: 11:45

2. Uluslararası İstanbul Çay Festivali'nin ana sponsoru olan Doğadan, içtenliği ve mütevazi duruşu ile son zamanların en çok sevilen sanatçısı Kalben ile çay severleri bir araya getirdi. Kalbenin çaya dair keyifli sohbeti yoğun ilgi gördü.

KALBEN; "NE ZAMAN PLATONİK AŞIK OLSAM BİR ÇAY DEMLER, ONU DÜŞÜNÜRÜM "

Hızlı yükselişi, hayat felsefesi, edebiyata olan ilgisi, farklı müzik tarzı ile özellikle genç kitlenin beğeni ile takip ettiği Kalben, " Bir İyilik Yap Kendine" sohbetinde çaya dair çocukluk ve gençlik anılarını paylaştı. Katılımcılar keyifli bir çay yolculuğuna çıkarırken çayın sosyal hayatımızdaki yerine de değindi. Kalben "Platonik aşık olmanın çay ile ilgisi var.Ne zaman birine platonik bir şeyler hissetsem çay içip onu düşünüyorum. Birbirini seven insanların bir yerde buluşup çay içmeleri, bir parkta, bir çay bahçesinde buluşmaları çok özel anlar. Dostluklarımızı olduğu gibi aşklarımızı da çay ile güçlendiriyoruz" dedi.

KALBEN ÇORAP ŞARKISINI ÇAY BAHÇESİNE GÖTÜRMEYEN SEVGİLİSİNE YAZMIŞ

"Yara", "Sonsuza Kadar ", "Sadece" "Haydi Söyle "gibi sevilen birçok şarkısını canlı performansla seslendiren sanatçı; "Çorap" şarkısının çayla ilgili hikayesini anlattı.

Kalben "Şarkıyı yazdığım dönemde hayatımda olan insan, çok istememe rağmen beni çay bahçesine götürmemişti. Ben küçüklüğümden beri çayı sevgiyi sıcaklığı arttıran bir araç olarak gördüm. Şarkının sözlerinden de anlaşıldığı gibi sesimdeki serzenişin sebebi çaya duyduğum samimiyeti özlememden kaynaklıydı. Hayatınızdaki insan sizi mutlaka çay bahçelerine, parklara, sinemalara götürüp sizinle oturup bir çay paylaşmaktan keyif alan biri olsun. " dedi.

DOĞADAN OLAN HER BİTKİ HER MEYVE BENİ RAHATLATIYOR

Çayın iyiliğinden ve doğallığından yola çıkarak gerçekleştirdiği sohbette Kalben, severek içtiği çaylardan ve hayatındaki önemlerinden de bahsetti. "Lise yıllarımda annemin bana yaptığı en büyük iyiliklerden biri yeşil çay ile beni tanıştırması oldu" diyen Kalben; "Ihlamur adaçayı, rezene içerek kendime iyilik yaptığımı düşünüyorum" diye ekledi. Bitki çaylarının rahatlatan ve iyileştiren etkisinden bahseden Kalben samimi ve içten sohbeti ile festival katılımcılarını kendisine hayran bıraktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kalben 'Bir İyilik Yap Kendine' Sohbeti İle Kalplere Dokundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement