Kalp Krizinden Ölen Polis Memuruna Son Görev - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizinden Ölen Polis Memuruna Son Görev

Kalp Krizinden Ölen Polis Memuruna Son Görev

Manisa Salihli'de 37 yaşında kalp krizinden yaşamını yitiren polis memuru Halil Altınkaya'nın cenazesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kütahya'nın Simav İlçesi'ne gönderildi.

11.06.2015 18:34

Manisa Salihli'de 37 yaşında kalp krizinden yaşamını yitiren polis memuru Halil Altınkaya'nın cenazesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kütahya'nın Simav İlçesi'ne gönderildi.

Evli, Nurullah ve Ensar isminde iki çocuk babası polis memuru Halil Altınkaya için görev yaptığı Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, Salihli Belediye Başkanı  MHP'li Zeki Kayda ve Altınkaya'nın meslektaşları katıldı. Törende konuşan Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, acılarının çok büyük olduğunu söyledi. Taşcı, Altınkaya'nın mesai arkadaşları ile uyumu, sevgi ve hoşgörülü kişiliği ile sevilen, örnek bir polis olduğunu anlatıp, acılı ailesine sabırlar diledi.

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'da törende kısa bir konuşma yaparak acılı aileye başsağlığı diledi. Daha sonra Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç tarafından dua okundu. Helallik alınmasının ardından Altınkaya'nın bir süre meslektaşlarının omuzlarında taşınan Türk bayrağına sarılı cenazesi kortej eşliğinde toprağa verilmek üzere memleketi Kütahya'nın Simav İlçesi'ne bağlı Kuşu Köyü'ne götürüldü. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalp Krizinden Ölen Polis Memuruna Son Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • sevinç şikcakır: Allahtan rahmet eylesin Aillesin sabır versin 0 0 Yanıtla
  • sevinç şikcakır: Allahımdan dileyim mekanı cennet etsin ben Akhisardan sevinç Ablam sanada sabır dikiyorum 0 0 Yanıtla
  • ahmet: Allah rahmet eylesin geride kalan ailesine sabır versin başları sağolsun 0 0 Yanıtla

Advertisement