Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt Pazaryeri'ni Yenileyecek - Son Dakika
Güncel

Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt Pazaryeri'ni Yenileyecek

Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt Pazaryeri\'ni Yenileyecek

Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt Pazaryeri'ni baştan sona yenileyerek kapalı hale getirecek. İnşaat çalışmaları kısa süre sonra başlayacak olan pazaryeri, 2 katlı olarak planlandı. Modern pazaryerinde alt katta 110 araçlık otopark, üst katta tezgah alanları ve açık otopark bulunacak. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, projenin tamamlanmasının ardından vatandaşların modern bir ortamda alışveriş yapabileceklerini belirtti. Ayrıca, Esendere, Yurtoğlu ve Üçkuyular pazaryerlerinin de modernleştirme çalışmalarının önümüzdeki aylarda yapılacağı açıklandı.

28.06.2023 09:27

Karabağlar Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek kapalı hale getirilecek Yeşilyurt Pazaryeri'nde, inşaat çalışmaları kısa süre sonra başlayacak.

Bahçelievler Mahallesi Ulu Önder Caddesi 4500 metrekare arsa üzerine inşa edilecek pazaryeri, 2 katlı olarak planlandı. Buna göre, toplam inşaat alanı yaklaşık 9000 metrekare olan modern pazaryerinin alt katında 110 araçlık otopark, üst katında da tezgah alanları bulunacak. Ayrıca 60 araçlık açık otopark yer alacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Yeşilyurt Pazaryeri'nin kapalı hale getirilmesi ve modernleştirilmesi için gerekli ihale sürecini tamamladıklarını ve önümüzdeki günlerde yer teslimini yapacaklarını söyledi. Projenin tamamlanmasının ardından bölgedeki vatandaşların modern bir ortamda ve sağlıklı şekilde alışveriş yapabileceklerini belirten Başkan Selvitopu, "Vatandaşlarımızın bu yönde uzun süredir talepleri vardı. Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra ihalemizi tamamladık ve yapım aşamasına geldik. Çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız arzu ettikleri pazaryerine kavuşacaklar" dedi.

Başkan Selvitopu, Esendere, Yurtoğlu ve Üçkuyular pazaryerlerinin ihalelerini de önümüzdeki aylarda yapmayı hedeflediklerini bildirerek, "Program dahilinde pazaryerlerimizi modernleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt Pazaryeri'ni Yenileyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement