Karabük Şehitlerin İsimleri Sınıflarda Yaşatılıyor - Son Dakika
Güncel

Karabük Şehitlerin İsimleri Sınıflarda Yaşatılıyor

Karabük Anadolu İmamhatip Lisesi'nde 40 sınıf ile öğretmenler odası, kütüphane, spor salonu ve konferans salonuna şehit asker, polis, öğetmen ve vatandaşların isimleri verildi.

11.03.2018 13:20

Karabük Anadolu İmamhatip Lisesi'nde 40 sınıf ile öğretmenler odası, kütüphane, spor salonu ve konferans salonuna şehit asker, polis, öğetmen ve vatandaşların isimleri verildi.

Merkez Yenişehir Mahallesi'nde 600 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Karabük Anadolu İmamhatip Lisesi 12'inci sınıf öğrencileri Mehmet Emin Altıntaş ve Yasin Ünlü'nün talebi doğrultusunda sınıflara şehitlerin isimleri verilmesi kararlaştırıldı. Okul yönetimi tarafından 40 sınıfa şehit asker, polis ve 15 temmuz darbe girişiminde hayatlarını kaybeden vatandaşların isimleri verilirken kütüphaneye Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın, öğretmenler odasına Zeytin Dalı Harekatı'nda YPGPKK'lı teröristlerin saldırısı sonucunda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın, Spor Salonuna 15 Temmuz sonrası herkesin adını büyük bir saygıyla andığı Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın, Konferans Salonuna da darbeye karşı direnişin temsili haline gelen şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in isimleri verildi. Şehitlerin resimlerinin ve hayat hikayelerinin olduğu görseller, isimlerinin verildiği yerlerin camlarına yapıştırıldı. Çalışmanın tamamen öğrencilerin düşüncesi olduğunu söyleyen Okul Müdürü Yaşar Seis, Öğrenciler harçlıklarından arttıklarıyla bu düşüncelerini gerçekleştirdiler.Öğrencilerimiz sınıflarının isimlerinin şehitlerimizin isimleri verilmesinden memnunlar. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Tüm şehitlerimize cenabı haktan rahmet diliyoruzdedi. Öğrencilerden Mehmet Emin Altıntaş,Sınıflarımız artık 12-J ya da 12 A gibi isimler değil, şehitlerimizin isimleriyle anılıyor. Bu bizde başka bir maneviyat oluşturuyor, daha ayrı bir duyguyla sınıflarımıza giriyoruz. Sınıflarımıza her girdiğimizde gururlanıyoruz. Hep aklımızdalar. Eğitimlerimize daha çok önem veriyoruz. Bizden sonra ki öğrencilerimiz de şehitlerimizin isimleriyle derslerine girecekler, onların izinden gideceklerdedi. Yasin Ünlü ise tüm öğrencilerin harçlıklarından arttıklarıyla böyle bir projeyi yaptıklarını söyledi.

Karabük Şehitlerin İsimleri Sınıflarda Yaşatılıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük Şehitlerin İsimleri Sınıflarda Yaşatılıyor - Son Dakika


Advertisement