Karabük Vali Yardımcısı ve Milletvekilleri Lavanta Hasadına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Karabük Vali Yardımcısı ve Milletvekilleri Lavanta Hasadına Katıldı

Karabük Vali Yardımcısı ve Milletvekilleri Lavanta Hasadına Katıldı

Karabük Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile protokol üyeleri Safranbolu ilçesine bağlı Gayza köyündeki 'Lavanta Kokulu Safran Bahçesi'nde lavanta hasadına katıldı. Protokol üyeleri, tarlayı ve hizmet binasını gezdi, distilasyon tesisinden lavanta yağı alımı işlemini izledi ve yetkililerden bilgi aldı. Vali Yardımcısı Gürel, bahçenin emekle oluşturulduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç ise tarımsal faaliyetleri geliştirmek için yeni projelerin hayata geçirilebileceğini ifade etti. İl Tarım ve Orman Müdürü Ayvalık ise Eflani ve Eskipazar ilçelerindeki bitkisel üretim alanlarında olumlu sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

21.07.2023 20:29

Karabük Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile protokol üyeleri lavanta hasadına katıldı.

Safranbolu ilçesine bağlı Gayza köyündeki "Lavanta Kokulu Safran Bahçesi"nde düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri, tarlayı ve hizmet binasını gezdi, distilasyon tesisinden lavanta yağı alımı işlemini izledi, yetkililerden bilgi aldı ve lavanta hasadı yaptı.

Burada konuşan Gürel, bahçenin büyük bir emekle oluşturulduğunu söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Milletvekili Şahin de Karabük merkez ve ilçelerinde tarımsal faaliyetleri yeni projelerle geliştirebileceklerini belirtti.

Milletvekili Keskinkılıç da tüm ilçelerin iklim şartlarına uygun tarım yapılması gerektiğini kaydetti.

İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ise özellikler Eflani ve Eskipazar ilçelerindeki bitkisel üretim alanlarında son yıllarda olumlu sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük Vali Yardımcısı ve Milletvekilleri Lavanta Hasadına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement