Karaman'da Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Karaman'da Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Karaman\'da Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Karaman'da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, AK Parti Karaman milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Jandarma Komutanı Murat Alkan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Evleri Sitesi, Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, emniyet ve jandarma kontrol noktaları ile polis merkezlerini ziyaret etti.

10.04.2024 13:49

Karaman'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Polisevi'nde düzenlenen programa, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, AK Parti Karaman milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Jandarma Komutanı Murat Alkan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Evleri Sitesi, Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, emniyet ve jandarma kontrol noktaları ile polis merkezlerini ziyaret etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement