Karantinada olması gereken çiğ köfteci satış yaparken yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karantinada olması gereken çiğ köfteci satış yaparken yakalandı

18.08.2020 09:25  Güncelleme: 02:12

Türkiye'de vaka sayıları son günlerde yeniden artış gösterirken, Kırklareli'nde koronavirüs teşhisi konan bir çiğ köftecinin yaptığı "pes" dedirtti. Karantinada olması gereken çiğ köfteci, tezgahın başına geçti.

Kırklareli'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konulduğu için karantinada olması gereken çiğ köfteci dükkanda satış yaparken yakalandı.

İHBAR GELDİ

Balkan Caddesi'nde Kovid-19 tanısı konulan bir esnafın dükkanını açtığı ihbarını değerlendiren polis ve sağlık ekipleri bölgede araştırma yaptı. Ekipler, kontrollerde M.A'nın virüs tanısı sebebiyle izolasyonda bulunması gerektiğini tespit etti.

Karantinada olması gereken çiğ köfteci satış yaparken yakalandı

"BENİM BİR YERİM AĞRIMIYOR Kİ"

M.A. evine götürülmek üzere ambulansa bindirildiği sırada, "Benim bir yerim ağrımıyor, ağrım sızım yok ki", "Ateşim çıkmadı ki", "Dükkana bir şeyler almaya geldim, eve gidecektim" sözlerini sarf etti. M.A'ya karantina tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 lira ceza uygulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karantinada olması gereken çiğ köfteci satış yaparken yakalandı - Son Dakika


Advertisement