Kaskf Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı Başladı - Son Dakika
Güncel

Kaskf Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı Başladı

Kaskf Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı Başladı

Kaskf Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı başladıKASKF Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı başladıKocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (KASKF) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlediği 3'üncü Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı, Antalya Serik'te başladı.

10.10.2016 14:44

Kaskf Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı başladı

KASKF Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı başladı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (KASKF) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlediği 3'üncü Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı, Antalya Serik'te başladı.

KASKF 3'üncü Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Rixos Premium Otel'de başladı. Çalıştayın açılışına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli'den 12 ilçe belediye başkanı ve 152 kulüp başkanı katıldı.

Açılışta konuşan KASKF Başkanı Murat Aydın, Türkiye'ye örnek olan Kocaeli'nin son dönemde spor konusunda büyük gelişme kaydettiğini söyledi. Yerel bir federasyon olmalarına rağmen sayısal anlamda birçok federasyondan büyük olduklarını aktaran Aydın, Her geçen gün büyümemizi yerel yönetimlere borçluyuz. Yerel yönetimlerle el ele verip büyümeye devam edeceğiz. Kocaeli'de 152 amatör kulüp, 45 bin lisanslı sporcumuz bulunmakta dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sağlıklı yaşamın önemine dikkati çekti. Sağlıklı yaşam için spor ve hareket olması gerektiğine işaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Sadece devlet değil belediyeler de dahil olmak üzere hep birlikte amatör sporlara destek vermeliyiz. Yerel yönetimlerin amatör sporlara destek vermesi gerekir. Bu amatör kulüpler amatör ruhla kurulmuştur. Yani bu işi severek yapan insanlardan oluşmuştur. Amatör spor kulüplerinde para dönmemeli ama biz maalesef yanlış yapıyoruz. Profesyonelde tamam, adama para veriliyor, para vermezsen oynamıyor, sahaya çıkmıyor, maça çıkmıyor. 'Ben para için oynuyorum paramı verin' diyor. Ama amatörde asıl maksat sevdiği için, sağlığı için, dostluk için yapmalıyız diye konuştu.

Konuşmaların ardından 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin sinevizyon gösterisi de yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖÜKMÜ

Murat Aydın'ın açıklamaları

İbrahim Karaosmanoğlu'nun açıklamaları

Detaylar

Haber- Kamera Namık Kemal KILINÇ SERİK,(DHA) (Fotoğraflı)

(Tür: Ankara)

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaskf Başkanlar Kurulu ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement