Kayseri Abdullah Gül'den Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kayseri Abdullah Gül'den Taziye Ziyareti

Abdullah Gül'den taziye ziyareti11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ayağının tozuyla geldiği Türkmenistan'dan Kayseri'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye annesi Şükran Özhaseki'nin ölümünden dolayı taziyede bulundu.

29.06.2017 23:45

Abdullah Gül'den taziye ziyareti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ayağının tozuyla geldiği Türkmenistan'dan Kayseri'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye annesi Şükran Özhaseki'nin ölümünden dolayı taziyede bulundu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, anne Şükran Özhaseki'nin geçtiğimiz hafta Cuma günü düzenlenen cenaze törenine Türk Cumhuriyetlerine yaptığı geziden dolayı katılamamış, Bakan Özhaseki'ye telefonla başsağlığı mesajını iletmişti. Bugün saat 19: 30 sıralarında Kazakistan'dan sonra Türkmenistan'a geçen Gül, özel uçakla saat 22.30'da Erkilet havalimanına geldi. 11. Cumhurbaşkanını Kayseri protokolü ile kardeşi Macit Gül ve yakınları karşıladı. Abdullah Gül, Havaalanında DHA muhabirine " Kazakistan ve Türkmenistan gezilerimiz bu gece tamamladım. Maalesef geçen günlerde Kazakistan ve Türkmenistan'da idim. Bizimde kardeşimiz Mehmet Bey'in değerli annesi Şükran teyzemiz hayatını kaybetti. O nedenle cenazesinde bulunamadım. Şimdi kendisine taziye için geldim" dedi. Abdullah Gül, Mehmet Özhaseki'nin annesi Şükran Özhaseki için taziye çadırında dua etti. Gül'ün geceyi Kayseri'de geçireceği ifade edildi.

Kayseri Abdullah Gül\'den Taziye Ziyareti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Abdullah Gül'den Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement