Kayseri Büyükşehir Belediyesi Heyetinden Başkan Cabbar'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Heyetinden Başkan Cabbar'a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Heyetinden Başkan Cabbar\'a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bayar Özsoy, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Turan Safrantı ve Yol Şube Müdürü Mehmet Yücel, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

28.12.2017 14:24

Başkan Cabbar'dan yürütülen ve tamamlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra 2018 yılında Develi'ye yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Yapılacak hizmetler öncesi gerekli istişarelerin önemini vurgulayan Başkan Cabbar "Kayseri Büyükşehir Belediyemizin de destekleriyle 2018 yılı yatırımlar ve hizmetler yılı olacaktır. İnşallah bu hizmetlerimiz gerek merkez gerekse kırsal mahallelerimizin hepsinde görülecektir. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik'e ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Büyükşehir Belediyesi Heyetinden Başkan Cabbar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement