Kayseri'de Inşaat Işçisinin Kahreden Ölümü - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Inşaat Işçisinin Kahreden Ölümü

Kayseri\'de Inşaat Işçisinin Kahreden Ölümü

Kayseri'de inşaat işçisinin kahreden ölümüKAYSERİ'de, bir inşaatta su tesisatçısı olan Yüksel Altay çalıştığı sırada dengesini kaybederek binanın 6'ıncı katından asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

12.05.2017 12:39

Kayseri'de inşaat işçisinin kahreden ölümü

KAYSERİ'de, bir inşaatta su tesisatçısı olan Yüksel Altay çalıştığı sırada dengesini kaybederek binanın 6'ıncı katından asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Olay, merkez Melikgazi ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Şehit Mehmet Baydur Caddesi'nde yaşandı. Yapımı devam eden 11 katlı inşaatta çalışan su tesisatçısı Yüksel Altay, 6'ncı katta kardeşi Mehmet Altay ile çalıştığı sırada iddiaya göre arkasında duvar var zannederek yaslanmak istedi. Bu sırada asansör boşluğunu fark etmeyen Altay feci şekilde zemin kata düştü. Olay sonrası inşaat işçileri 112 ve 155 ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Altay'ın öldüğünü belirledi. Olay sonrası hayatını kaybeden Altay'ın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Altay, yaşamını yitirdikten sonra geriye sosyal paylaşım sitesindeki fotoğrafları kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Inşaat Işçisinin Kahreden Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement