Kayseri - Nakliyeciyi Zorla Senet İmzalatıp Dövdüler - Son Dakika
Güncel

Kayseri - Nakliyeciyi Zorla Senet İmzalatıp Dövdüler

Kayseri - Nakliyeciyi Zorla Senet İmzalatıp Dövdüler

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kaldırılan ve Sedye Üzerinde Gözyaşlarını Tutamayıp, Baygınlık Geçiren Murat Topal, Borçlarını Ödeyemediğini Çok Perişan Olduğunu Söyledi.

20.07.2010 11:34

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve sedye üzerinde gözyaşlarını tutamayıp, baygınlık geçiren Murat Topal, borçlarını ödeyemediğini çok perişan olduğunu söyledi.

KAYSERİ'de nakliyecilik yapan 37 yaşındaki Murat Topal, otomobil satışını almadığı iddiasıyla 3 kişi tarafından darp edilerek, hastanelik oldu. Talihsiz nakliyeciyi satın aldığı otomobilde döverek senet imzalatırttırdıkları söylenen 3 kişi, otomobili de alarak kayıplara karıştı.

Kocasinan İlçesi Mimarsinan Mahallesi Köprülü Caddesi üzerinde dün meydana gelen olayda, Yeni Sanayi'de nakliyecilik işi yapan Murat Topal, 38 FN 321 plakalı beyaz Şahin marka otomobil satın aldı. Ancak, otomobilin satışını almadı. Araç sahibi M.K ile 2 arkadaşı, kişi tarafından dövülerek, 4 bin TL'lik senet imzalattırıldığını ileri süren Murat Topal, aracının da elinden alındığını söyledi. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve sedye üzerinde gözyaşlarını tutamayıp, baygınlık geçiren Murat Topal, borçlarını ödeyemediğini çok perişan olduğunu söyledi. Topal konuşmasında "Yeni Sanayi'de nakliye işi yapıyorum. 2 bin TL borcumdan dolayı evime icra geldi. Aldığı otomobile 1100 TL borcum olduğu için satışını alamadım. Arabanın sahibi satış için beni arkadaşlarıyla dövüp, zorla senet imzalattırdılar." dedi. Polis olaydan sonra Murat Topal'ın otomobilini de alarak kaçan 3 kişiyi yakalamak için araştırma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - Nakliyeciyi Zorla Senet İmzalatıp Dövdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement