Kazada Yaralanan Azerbaycanlı Üniversite Öğrencisi Hastanede Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kazada Yaralanan Azerbaycanlı Üniversite Öğrencisi Hastanede Öldü

Kazada Yaralanan Azerbaycanlı Üniversite Öğrencisi Hastanede Öldü
05.02.2019 12:48

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 3 Şubat'ta cip ile midibüsün çarpışması sonucu yaralanan 11 kişiden Azerbaycan uyruklu üniversite öğrencisi yaşamını yitirdi.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 3 Şubat'ta cip ile midibüsün çarpışması sonucu yaralanan 11 kişiden Azerbaycan uyruklu üniversite öğrencisi yaşamını yitirdi.

Kazada ağır yaralanan ve Düzce Devlet Hastanesine kaldırılan Azerbaycan vatandaşı Mirsadi Seyidov (23), müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi makine mühendisliği bölümünde okuyan Seyidov'un, geçerli not alması halinde mezun olacağı 14 Şubat'taki sınavına hazırlandığı ifade edildi.

Kazada yaralanan 10 kişinin tedavileri ise sürüyor.

Azerbaycan uyruklu Mirassof S. idaresindeki 34 MM 1844 plakalı cip, fabrika işçilerini taşıyan Kadri D'nin kullandığı 11 S 0056 plakalı midibüsle 3 Şubat'ta çarpışmıştı. Kazada, cip sürücüsü ve aynı araçta bulunan Mirsadi Seyidov, Ersan Gülüm, İsmet Turan ve Gurbet Çankaya ile midibüsteki 6 işçi yaralanmıştı. Yaralılardan 3'ünün sağlık durumunun ağır olduğu belirtilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazada Yaralanan Azerbaycanlı Üniversite Öğrencisi Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement