Keşan Belediyesi Mehmet Gemici Ve İsmail Eker İçin Anma Töreni Düzenledi. - Son Dakika
Güncel

Keşan Belediyesi Mehmet Gemici Ve İsmail Eker İçin Anma Töreni Düzenledi.

Keşan Belediyesi Mehmet Gemici Ve İsmail Eker İçin Anma Töreni Düzenledi.

Keşan Belediyesi, Keşan eski belediye başkanlarından Mehmet Gemici ve meclis üyesi İsmail Eker'in ölüm yıldönümü nedeniyle 9 Şubat 2012 Perşembe günü mezarları başında anma töreni düzenledi.

09.02.2012 22:40  Güncelleme: 22:42

Asri Mezarlık' ta saat 12.30'da başlayan törene, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, Yenimuhacir Belediye Başkanı Recep Ordu, Keşan Belediye Meclis Üyeleri, Birim amirleri, Chp İlçe Yönetimi ve partililer, Mehmet Gemici'nin ailesi , İsmail Eker'in ailesi, yakınları ve dostları katıldılar.

İlk anma töreni Mehmet Gemici'nin Mezarı başında yapıldı. Burada Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan; merhum Mehmet Gemici'nin eşi Lütfiye Gemici'ye acılarını paylaştığını belirterek yaptığı açıklamada ''Bir büyüğümüzü mezarı başında anmak için toplandık Kendisine Allah'tan gani gani rahmet diliyorum, geride kalan kederli ailesine, çocuklarına uzun ömürler Allah'tan niyaz ediyorum.

O Sosyal Demokrat belediyecilikte bir idol olmuş sadece Keşan'da değil, bölgemizde de idol olmuş bir şahsiyettir. Keşan'a bugüne kadar gelmiş geçmiş Belediye başkanları içinde en büyük hizmetleri veren şahsiyettir. İnşallah bizlerde onlara layık olmaya gayret ederiz. hayat bir devir daimdir. Bir sonraki bir öncekinden aldığı görevi layıkıyla yerine getirmek zorundadır.

Ama öyle zannediyorum ki kendisine yetişmek oldukça zor. Nur içinde yatsın.''dedi.

Emekli İmam Salim Akın Dualar okudu. Mezara; Mehmet Gemici'nin Ailesi, Keşan Belediyesi ve CHP Keşan İlçe Yönetimi çelenk koydular.

İkinci anma töreni için topluluk İsmail Eker'in mezarı başına geldi. Burada topluluğu Eker'in Babası ve Oğlu karşıladı.

Özcan; aileyle kucaklaştı tekrar üzüntülerini paylaştığını ilettikten sonra '' Ne tesadüf aynı gün belediyemize emeği geçmiş çok büyük bir Başkanımızı ve birkaç dakika sonra da benim öncelikle arkadaşım Belediye Meclis Üyesi olarak Keşan'a hizmet etmiş, çok katkıda bulunmuş, çok sevdiğim, değerli arkadaşım, İsmail Ekeri anmak için toplandık. Ben öncelikle kardeşim İsmail'in babası ve evladına başsağlığı diliyorum. Allah nur içinde yatırsın.

Beraber çok güzel günlerimiz geçti, kader böyleymiş. Geride kalanlara Allah uzun ömür versin, mekanı cennet olsun. Sizlere de sabırlar diliyorum.'' dedi. Çelenk koyma merasiminin ardından okunan dualarla anma töreni sona erdi.

Keşan'ın karlı ve dondurucu soğuğuna rağmen törenin oldukça kalabalık olması dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşan Belediyesi Mehmet Gemici Ve İsmail Eker İçin Anma Töreni Düzenledi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement