Keşan'da Türk Bayrağını Yakan 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Keşan'da Türk Bayrağını Yakan 2 Kişi Yakalandı

Keşan\'da Türk Bayrağını Yakan 2 Kişi Yakalandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir ortaokulun bahçesindeki bayrak direğinde asılı olan Türk bayrağını yakan 2 kişiyi polis yakaladı.

05.11.2013 17:55  Güncelleme: 18:00

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir ortaokulun bahçesindeki bayrak direğinde asılı olan Türk bayrağını yakan 2 kişi, polis tarafından yakalandı.

Keşan ilçesi Yenimescit Mahallesi Hayribey Sokak'ta bulunan Atatürk Ortaokulu bahçesinde direkteki Türk bayrağı yerde üzerine çakmak gazı sıkılarak yakılmış halde bulunmuştu. Bayrağın yakılmış halde bulunmasının ardından Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştiren kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 15 yaşındaki P.D. ile 16 yaşındaki S.I.'yı bugün Yenimescit Mahallesi'ndeki evlerinde gözaltına aldı. P.D. ve S.I., sevk edildikleri savcılık tarafından yaşlarının küçük olması nedeniyle ailelerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Keşan'da Türk Bayrağını Yakan 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement