Kılıçdaroğlu: "Hollanda'yla Ilişkilerimizi Lütfen Askıya Alın. Her Türlü Desteği Vereceğiz" - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: "Hollanda'yla Ilişkilerimizi Lütfen Askıya Alın. Her Türlü Desteği Vereceğiz"

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi Kılıçdaroğlu'nun konuşması ADANA – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halka hitap etti.

12.03.2017 17:03

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi

Kılıçdaroğlu'nun konuşması ADANA – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halka hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Diplomaside bir kural vardır. Diplomatların dokunulmazlığı vardır, bakanların da dokunulmazlıkları vardır. Bakanlarımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanları, Almanya'ya giderken engelleniyorsa, Hollanda'ya giderken engelleniyorsa bu kabul edilemez, bunu kabul etmiyoruz. Buna karşı her türlü tepkimizi CHP olarak da gösteriyoruz ve göstereceğiz."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Şimdi hükümete net ve açık bir çağrıda bulunuyorum. Lafla peynir gemisi yürümez. Eğer Türkiye Cumhuriyeti'nin bir bakanını Hollanda'ya sokmuyorlarsa, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir bakanı kendi konsolosluğuna, büyükelçiliğine gidemiyorsa ve engel çıkartılıyorsa Hollanda'yla ilişkilerimizi lütfen askıya alın. Lütfen askıya alın. Her türlü desteği vereceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: 'Hollanda'yla Ilişkilerimizi Lütfen Askıya Alın. Her Türlü Desteği Vereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement