Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu Dinlemedi, Adalar'da Erdem Gül'ü Aday Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu Dinlemedi, Adalar'da Erdem Gül'ü Aday Gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalar Belediye Başkanı Adayı olarak gazeteci Erdem Gül'ü gösterdi. Böylece Adalar, Kadıköy ve Büyükçekmece'de mevcut başkanlarla yola çıkmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmamoğlu'nun bu 3 şartı Genel Merkez'den dönmüş oldu.

22.12.2018 13:40  Güncelleme: 13:41

CHP Genel Merkezi'nde, 31 Mart 2019 seçimleri için aday belirleme çalışmaları sürerken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Adalar Belediye Başkanı adaylarının Erdem Gül olduğunu açıkladı. Ünlü gazeteci Erdem Gül de daha önce yaptığı açıklamalarda adaylığa yeşil ışık yakmıştı.

İMAMOĞLU 3 ŞART KOŞMUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı için ise Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu aday gösteren Kılıçdaroğlu'nun Erdem Gül hamlesi, İmamoğlu'nun 3 şartının da yerine getirilmeyeceğinin bir göstergesi olarak algılandı. Çünkü İmamoğlu, adaylık için şartlar koşmuş ve Adalar, Kadıköy ve Büyükçekmece belediyelerinde mevcut başkanlarla yola devam edilmesini istemişti.

KADIKÖY'DE MEVCUT BAŞKAN'A TABAN VE ÖRGÜT SICAK BAKMIYOR

CHP'nin elinde bulunan Adalar Belediyesi'nde mevcut başkan Atilla Aytaç'ın yerine Erdem Gül'ün gösterilmesi Kadıköy ve Büyükçekmece'de de benzer bir durumun yaşanacağı izlenimi uyandırdı. Özellikle Kadıköy'de taban ve örgütün mevcut başkan Aykurt Nuhoğlu ile yola devam etmek istemediği yüksek sesle dile getiriliyor.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu\'nu Dinlemedi, Adalar\'da Erdem Gül\'ü Aday Gösterdi

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu Dinlemedi, Adalar'da Erdem Gül'ü Aday Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement