Kılıçdaroğlu Partisinin İl Ve İlçe Teşkilatından Habersiz Kocaeli'ne Geldi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Partisinin İl Ve İlçe Teşkilatından Habersiz Kocaeli'ne Geldi

Kılıçdaroğlu Partisinin İl Ve İlçe Teşkilatından Habersiz Kocaeli\'ne Geldi

Kılıçdaroğlu, CHP Kocaeli Milletvekilleri ile İl ve İlçe Teşkilatına Haber Vermeden Geldiği Gebze ve Darıca İlçelerinde İşadamları ve İşçilerle Görüşmelerde Bulundu.

11.02.2011 21:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kocaeli Milletvekilleri ile İl ve İlçe teşkilatına haber vermeden geldiği Gebze ve Darıca İlçelerinde işadamları ve işçilerle görüşmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun bölgeye geleceği sabah saatlerinde duyulmasına rağmen, toplantı yapacağı otelin adı ve gideceği yerler ancak geldiği saatlerde belli oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önce Gebze'de 96 işçinin işine son verilen Bericap metam kapak fabrikasına gelin işten çıkarılan işçilerle görüşeceği duyumları alındı. Ancak CHP İl Başkanı ile Gebze İlçe Başkanlarının yanı sıra Ankara'da bulunan Kocaeli milletvekili Hikmet Erenkaya, o saatlerde İstanbul'da bulunan Kılıçdaroğlu'nun Gebze programıyla ilgili hiç bir bilgilerinin olmadığını bildirdiler.

Akşam saatlerinde ise Kılıçdaroğlu'nun, Darıca İlçesi'ndeki Hegzagone Otel'de bir grup işadamı ile buluştuğu öğrenildi. Buradaki görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğmlu, "Burada bir gurup sanayici ve işadamı arkadaşlarımızla görüştük. Onlara CHP' nin politikasını, Avrupa Birliği ile ilgili değerlendirmeler, örgütün çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdim." dedi. Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kemal Kılıçdaroğlu, "Köşkteki yüksek yargı zirvesi" ile ilgili soruyu, "Sayın Cumhurbaşkanı"nın yüksek yargıyı toplamasını gayet olumlu buluyoruim. Umuyorum bizim de beklentilerimize uygun bir sonuç olur. görüşmelerin sonucunda nasıl bir tablo çıkar tabi söylemek zor" diye cevaplandırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Prof Dr. Mehmet Haberal'ın tedavi gördüğü İstabul Üniversitesi Kardiyoloji Servisi'nden Kartal"a sevk edilmesiyle ilgili soruya ise, "Baskının başka bir türü. Hasta hastadır. Hastanın bulunduğu hastanede bir sorun mu var? Doktor doktordur. Siz doktorun alanına müdahele ediyorsunuz. Doğru mu bu?. Hastayı oradan alıp başka bir yere sevk etmek. Hayır, başka bir yerde tedavi edilebiliyor deniyorsa naklinin gerekçesi kamuoyuyla paylaşmalıdır." diye cevap verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Balyoz davası'nda 186 sanıkla ilgili savcılığın tutuklama istemesiyle ilgili soruyu "Önümüzdeki günlerde göreceğiz. Savcının bu konudaki iddialarını önümüzdeki günlerde göreceğiz" diyerek gelişmeleri takip ettiklerini söylemekle yetirdi.

Kemal kılıçdaroğlu, gündeme damga vuran çocuk tecavüzcülerinin hadım edilmesi ille ilgili soruya da "Ben onun yanıtını verdim. Türkiye"de işsizlik sorunu var. Milyonlarca insan işsiz. Türkiye'de yoksulluk sorunu var. Türkiye de yatağa aç giren çocuklar var. Asıl Türkiyede sorun bunlar. " diyerek bu konuda ayrıntıya girmek istemedi.

Kamal Kılıçdaroğlu daha sonra Gebze'nin Belikbağı Mahallesi'ne giderek burada çeşitli fabrikalarda çalışan işçiler ve işten çıkarılan işssizlerle görüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Partisinin İl Ve İlçe Teşkilatından Habersiz Kocaeli'ne Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement