Kılıçdaroğlu Sivaslılara Söz Verdi Kılıçdaroğlu Erzincan'da - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Sivaslılara Söz Verdi Kılıçdaroğlu Erzincan'da

Kılıçdaroğlu Sivaslılara Söz Verdi Kılıçdaroğlu Erzincan\'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helikopteri arızalanınca karayoluyla Erzincan'a geldi.

25.05.2011 21:51

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helikopteri arızalanınca karayoluyla Erzincan'a geldi. Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Ankara projelerini "İçinde insan yok" diye değerlendirdi.

Partisi tarafından düzenlenen Bayburt, Rize ve Gümüşhane mitinglerine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helikopteri arızalandı. Gümüşhane mitingi sonrası Sivas'a gitmek üzere yola çıkmaya hazırlanan Kılıçdaroğlu'na helikopterin motorlarından birinin arızalandığı bildirildi. Helikopter pilotlarının tek motorla uçmanın riskli olacağını bildirmeleri üzerine CHP Genel Başkanı, karayoluyla Erzincan'a geldi.

Erzincan Hava Limanında İl Başkanı Çağdaş Baydaş ile milletvekili adayları Muharrem Işık ve Erdoğan Özyalçın tarafından karşılanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir süre VİP salonunda dinlendi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Gümüşhane'de helikopter arazı yaptı, bir motor çalışmadı. Tek motorla da kaptanlar uçmak istemedi. Biz araçla buraya geldik. Mardin'den gelecek özel bir uçak bizi buradan alacak. Sivas'a gideceğim. Programımıza devam edeceğiz. Sivaslılara sözüm var 12 Haziran'dan önce Sivas'ta tekrar bir miting yapacağız" dedi.

İÇİNDE İNSAN YOK

Erzincan Hava Limanı VİP salonunda Başbakan Erdoğan'ın Ankara'yla ilgili açıkladığı projeler hakkında görüşlerini açıklayan Kılıçdaroğlu, "İçinde insan olmayan bir proje. Anadolu'yu boşaltan proje" dedi. Basın mensuplarının "İstanbul için de aynı şeyleri söylemiştiniz" demeleri üzerine Kılıçdaroğlu, "Fark yok ki. Bana 2, 5 aylık Kübra'nın açlıktan öldüğü bir ülkede insanA dayalı bir proje getiriyor mu? Merkez Bankası'nda para varmış. Bir ülkede insan açlıktan ölüyorsa bu paranın değeri var mı? İnsan para için değil de para insan içindir. Bunu kavraması lazım" diye konuştu.

Basın mensuplarının Rize'de yaşanan yumurtalı saldırı olayıyla ilgili sorularına şikayetçi olmadığı cevabını veren Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlara da söyledim. Ben şikayetçi değilim. Her hangi bir takibat yapılmasın. Olayı büyütmüyorum" dedi.

Sivas'A HAREKET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir saat Erzincan Havalimanı VİP salonunda bekledi. Kılıçdaroğlu, Mardin'den gelen Bilen Havacılığa ait özel uçakla Sivas'a hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Sivaslılara Söz Verdi Kılıçdaroğlu Erzincan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement