Kılıçdaroğlu ve Umut Oran Yarın Görüşecekler - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu ve Umut Oran Yarın Görüşecekler

Kılıçdaroğlu ve Umut Oran Yarın Görüşecekler

CHP Genel Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Umut Oran yarın, CHP lideri Kemal Kılıçadroğlu ile görüşmek için bir araya gelecek.

11.11.2015 19:54  Güncelleme: 20:22

Genel Başkanlık tartışmalarının sürdüğü CHP'de kritik bir buluşma gerçekleşecek. Başkanlık için adaylığını açıklayan Umut Oran, yarın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

KILIÇDAROĞLU'NDAN RANDEVU İSTEMİŞTİ

Oran, olağanüstü kurultay çağrısı yaptıktan sonra Kılıçdaroğlu'ndan randevu istemişti. Görüşmenin yarın akşam saatlerinde olması bekleniyor.

"OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI SİZ TOPLAYIN"

Oran'ın görüşmede, "Partiyi kamuoyu önünde tartıştırmayalım. Olağanüstü kurultayı siz toplayın" yönündü görüş bildireceği öğrenildi.

(Kaynak: Sözcü)

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu ve Umut Oran Yarın Görüşecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • gerçekleri konuşan: senin gibiler çıkıyor bu partinin ileriki günlerine zarar veriyooooooooo partiye zafermi kazandıracanda kurultay diyorsun koltuk sevdası seninkisi umut beyyyyyyyyyyyyyyy 1 1 Yanıtla
  • mlty: neyi gorusecekler biten umutlarimi yada hazmedilmeyen bi baskani mi 0 2 Yanıtla
  • ata: ölüm geldiyse başa baş ağrısı bahane ama bunun diyetini onu yapan yaptıran çekecek herşeyden habersiz tuzak kurdular ama toprakta herşey gün yüzüne çıkar aynı bitkinin topraktan çıkıp çiçek açması gibi bunu unutmayın hiç birşey saklı kalmaz hayatta tek saklı kalan yapılan iyiliktir oda dünyada saklı kalır 0 0 Yanıtla

Advertisement