Kırklareli Valisi Turizmcilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Valisi Turizmcilerle Buluştu

Kırklareli Valisi Turizmcilerle Buluştu

Kırklareli Valisi Birol Ekici, kentteki turizmcilerle bir araya geldi. Ekici, Kırklareli'nin turizm açısından önemli bir kent olduğunu vurgulayarak, kentin deniz, doğa, tarih ve kış turizminde ön plana çıktığını belirtti. Belediye Başkanı Derya Bulut ise Kırklareli'nin her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırladığını ifade etti. Kentin turizm sektöründe daha da ilerlemek için iş birliğine hazır olduklarını kaydetti.

18.04.2024 11:04

Kırklareli Valisi Birol Ekici, kentteki turizmcilerle buluştu.

Ekici, 48. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında bir otelde gerçekleştirilen etkinlikte, Kırklareli'nin turizm açısından önemli bir kent olduğunu söyledi.

Kentin deniz, doğa, tarih ve kış turizminde ön plana çıkmaya başladığını belirten Ekici, özellikle İğneada ve Kıyıköy beldelerinin turizme ciddi katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Derya Bulut ise Kırklareli'nin her yıl on binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak noktaları arasında bulunduğunu belirtti.

Kentin, İstanbul ve Bulgaristan'a yakınlığı dolayısıyla turizm sektöründe önemli bir konuma sahip olduğunu dile getiren Bulut, daha fazla turisti ağırlamak için yapılacak çalışmalarda iş birliğine hazır olduklarını kaydetti.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, belediye başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve turizm işletmelerinin temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli Valisi Turizmcilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement