Kırşehir'de belediye 200 gram ekmeği 1 liradan satıyor - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de belediye 200 gram ekmeği 1 liradan satıyor

- Kırşehir'de belediye 200 gram ekmeği 1 liradan satıyor Kırşehir Belediyesi ayda 100 bin ekmek üretimi ile sosyal yardımlara katkı sunuyor Kırşehir Belediyesi, belediye sosyal yardım merkezinde 200 gram ekmeği 1 liradan satıyor.

14.12.2021 12:51  Güncelleme: 14:20

- Kırşehir'de belediye 200 gram ekmeği 1 liradan satıyor

Kırşehir Belediyesi ayda 100 bin ekmek üretimi ile sosyal yardımlara katkı sunuyor

KIRŞEHİR - Kırşehir Belediyesi, belediye sosyal yardım merkezinde 200 gram ekmeği 1 liradan satıyor.

Sosyal ardım merkezine gelen vatandaşların ekmek ihtiyaçlarının yanı sıra temel gıda ihtiyaçlarının da imkanlar ölçüsünde karşılandığını ifade eden Sosyal Yardım Merkezi Sorumlusu Akın Güneş, önceden 2 kez yapılan gıda yardımlarının Kırşehir Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu talimatıyla 3'e çıkarıldığını söyledi. Güneş, "İçerisinde bulunulan buhranlı günlerde vatandaşın da dilekçe ve talepleri artış gösterdi. Halk ekmek fırınındaki 8-9 binlik kapasiteyi 10-12 bin bandına çıkardık. 14 mahallede yer alan halk ekmek büfelerinde talepler doğrultusunda günlük 4 bin ekmeği de ücretsiz veriyoruz" dedi.

Yaşanılan süreçte halkın mağduriyetinin giderilmesi için çalışma yürüttüklerini aktaran Güneş, Belediye başkanımızın da ilk talimatı, halkın mağdur edilmemesi yönünde oldu. Kırşehir'de aylık 2 bin kişiye ekmek yardımında bulunuyoruz. Yılda ise ortalama 16 bin kişiye de gıda yardımında bulunmaktayız. Aylık ise belediye fırınından 100 bin ekmek dağıtılmaktadır" diye konuştu.

Gece saatlerinde ekmek almaya gelen Behcet Hançer ise, ekmeğin marketlerde 2 lira olduğunu, zorlandığı için belediye ekmek fırınını tercih ettiğini söylerken, Meryem Bayram ise, geceden ekmek almaya geldiğini, fiyatından dolayı da belediyeyi tercih ettiğini kaydetti.

Kırşehir\'de belediye 200 gram ekmeği 1 liradan satıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de belediye 200 gram ekmeği 1 liradan satıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement