Kırşehir'de Eş Zamanlı Şok Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de Eş Zamanlı Şok Uygulaması

Kırşehir\'de Eş Zamanlı Şok Uygulaması

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte 23 noktada eş zamanlı olarak 'şok' uygulama gerçekleştirdi. Asayiş, Toplum Destekli, Trafik ve Çocuk Şube müdürlüklerinden 180 personelin katılımıyla okul çevreleri ve yoğun trafik olan bölgelerde çalışma yapıldı. Uygulama sonucunda 1019 kişi sorgulandı, 405 araç incelendi ve 7 sürücüye ceza kesildi. Uygulamanın amacı genel asayişin sağlanması, suç işleyenlerin yakalanması ve aranan şahıs ve araçların yakalanmasıdır.

18.10.2023 16:48

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte 23 noktada eş zamanlı "şok" uygulama yaptı.

Asayiş, Toplum Destekli, Trafik ve Çocuk Şube müdürlüklerinden 180 personelin katılımıyla özellikle okul çevreleri ile insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu 23 noktada çalışma yapıldı.

Ankara, Terme, Lise ve Atatürk caddelerinin yanı sıra kentteki park ve dinlenme alanlarındaki uygulamada 1019 kişi sorgulandı, 405 araç incelendi, 7 sürücüye ceza kesildi.

Uygulamanın, genel asayişin sağlanması, işlenen suçların faillerinin yakalanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla yapıldığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Eş Zamanlı Şok Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement