Kış Geliyor, Shakespeare In Love Aşk ile Isıtıyor - Son Dakika
Güncel

Kış Geliyor, Shakespeare In Love Aşk ile Isıtıyor

Kış Geliyor, Shakespeare In Love Aşk ile Isıtıyor

Shakespeare In Love, 2012 – 2013 kış sezonunu aşkı bol, renkleri göz alıcı ürünleriyle karşılıyor.

23.10.2012 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moda aşığı kadınların markası Shakespeare In Love, pijama, ev giyimi, ev tekstili ürünleri, yepyeni iç çamaşırı koleksiyonu ve terlikleriyle bu kış sizi evinizde aşk ile ısıtacak.. Shakespeare In Love'ın 2012 - 2013 kış koleksiyonu, yalnızca ihtiyacı olduğu için değil, kendisini güzel ve formda hissetmek için giyinen, pijamasıyla bile şık görünen moda aşığı tüm kadınlara göz kırpıyor.

2009 yılından bu yana faaliyette olan, 2012 itibariyle 11 mağaza, 5 online satış noktası ve 40 zincir satış noktasında ürünlerini moda aşığı kadınların beğenisine sunan Shakespeare In Love, 2012 – 2013 kış sezonunu aşkı bol, renkleri göz alıcı ürünleriyle karşılıyor.

İşte Shakespeare In Love'ın 2012 – 2013 kış koleksiyonunda yer alan ürünler:

PİJAMALAR

Shakespeare In Love, pijama altı, sabahlık, şort, gecelik, gömlek, pijama üstü ve şalvar ürünleriyle yatağınıza da giriyor. Shakespeare In Love, moda aşığı kadınlar için örme ve dokuma kumaş alternatifleri ile sunulan ve alt – üst ayrı satın alınabilen şık bir pijama koleksiyonuna imza attı. (Pijama altları 42.90 TL'den, pijama üstleri 37.90 TL'den, şortlar 29.90 TL'den, sabahlıklar 69.90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor)

EV GİYİMİ

Shakespeare In Love, yağmurlu bir kış akşamında elinizde sıcak bir bardakla en sevdiğiniz koltuğunuza oturduğunuzda da şık olmanız için çalışıyor. Bu yüzden de ev giyimi koleksiyonunda geniş yakalı ve düğmeli üstler, rengarenk ev pantolonları ve taytlar sunuyor. (Tişörtler 34.90 TL'den, ev pantolonları 37.90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor)

EV TEKSTİLİ

Üstünüze giydiğiniz kadar, gözünüze çarpanı da düşünen Shakespeare In Love, havlu, bornoz, nevresim takımı ve yatak örtüsü ürünlerini, moda aşkını evinin her köşesine yansıtmak isteyen kadınların beğenisine sunuyor.

Shakespeare In Love'ın ev tekstili koleksiyonunda, 2 boy ve 2 çeşit Fancy havlular, 9 renk ve 3 boy standart havlular, ince, kalın çizgili modelleri ve 4 renk alternatifi ile sunulan peştamallar, 3 renk bornozlar, 5 renk ve 3 boy çizgili havlular, uyumlu kırlentlerle kombinlenmiş çift kişilik yatak örtüleri, 4 renk pikeler, Fancy çift kişilik nevresim takımları ve Shakespeare In Love'a özel yaratılmış Matruşka, Kelebek, Peace işareti, Fil ve Kalp baskılı 5 renk alternatifine sahip nevresim takımları yer alıyor.

(Küçük boy havlular 2.90 TL'den, orta boy havlular 8.90 TL'den, büyük boy havlular 24.90 TL'den, nevresim takımları 119.90 TL'den, yatak örtüleri 179.90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor)

İÇ ÇAMAŞIRI

Bu kış Shakespeare In Love içinize de göz dikti. Giyilmeden farkı anlaşılmayan, bir kez deneyenin bir daha vazgeçemeyeceği çok özel bir kumaştan üretilen Shakespeare In Love iç çamaşırı koleksiyonunda, atlet, kısa kollu t-shirt, yuvarlak yakalı t-shirt ve Truvakar kollu (kol boyu dirsek ile bilek arasında olan) t-shirt, boxer tipi külot, standart model külot ve tanga yer alıyor. (İç çamaşırı altları 12.90 TL'den, üstleri 19.90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor)

Shakespeare In Love'ın bu çok özel koleksiyonu, ev tekstili ürünlerinde de kullanılan 5 özel desenle taçlandırılıyor. Beyaz iç çamaşırları Matruşka, Kelebek, Peace işareti, Fil ve Kalp baskılı olarak sunulurken, tüm modellerin baskısız siyah renk alternatifi de bulunuyor.

TERLİK

Dost başa, düşman ayağa, Shakespeare In Love ise birbiriyle kombinlenebilen ve moda olan her şeye bakar. 2012 – 2013 kış koleksiyonu için 3 modelde ve pijamalar ile kombinlenebilecek terlik modelleri, moda aşığı kadınların ayaklarını süsleyecek. Bobu (önü kapalı, altı süngerli), Betty (dokuma, örme kumaş ve pelüş) ve Bonbon (babet) modelleriyle sunulan terlikler, kış soğuğunda ayaklarınızı sıcak tutarken, rahatlığından da ödün vermeyecek. (Terlikler 24.90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor)

Shakespeare In Love markasının ürün portföyünde bikini, mayo, peştamal, plaj havlusu, plaj çantası, terlik, özel tasarım şapkalar, plaj elbisesi, tişört, ev giyimi, pijama, eşarp ve atkı gibi giyim aksesuarları, mum ve duvar süsü gibi seçkin dekorasyon parçaları, nevresim takımları ve yastık kılıfları gibi ev tekstili ürünleri bulunuyor. Shakespeare In Love, her yeni sezonda merakla beklenen koleksiyonunu tüketicilerle buluşturmak üzere Ege bölgesinde bulunan mağazalarının yanı sıra İstanbul ve Antalya başta olmak üzere büyük şehirlerde yeni satış noktaları açmayı hedefliyor.

Shakespeare In Love'ın ürünleri, Çeşme IC Marina, Çeşme Alaçatı Merkez, Çeşme Ilıca, İzmir Alsancak, İzmir Urla, Bodrum Merkez, Bodrum Türkbükü, Bodrum Yalıkavak, Bodrum Torba, Mersin Palm City AVM ve İskenderun Arsuz'daki mağazalarının yanı sıra 40 Boyner mağazasında satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kış Geliyor, Shakespeare In Love Aşk ile Isıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement