Kışanak ve Anlı'nın Gözaltına Alınması - Belediye Binası Önünde Güvenlik Önlemleri - Son Dakika
Güncel

Kışanak ve Anlı'nın Gözaltına Alınması - Belediye Binası Önünde Güvenlik Önlemleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Belediye Meclisi Üyesi Fırat Anlı, terör soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

26.10.2016 00:14

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Belediye Meclisi Üyesi Fırat Anlı, terör soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı verilen Kışanak, Diyarbakır Havalimanı'nda, DBP Meclis Üyesi Fırat Anlı ise adresinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Kışanak ve Anlı, emniyete götürüldü.

Bu arada aralarında DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ve HDP Diyarbakır Milletvekilleri Sibel Yiğitalp'in de yer aldığı bir grup, belediye binası önüne geldi. İçeriye zorla girmeye çalışan gruba polis engel oldu. Grubun bekleyişi sürerken, çevrede güvenlik güçlerince yoğun önlem alındı.

Kışanak ve Anlı\'nın Gözaltına Alınması - Belediye Binası Önünde Güvenlik Önlemleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kışanak ve Anlı'nın Gözaltına Alınması - Belediye Binası Önünde Güvenlik Önlemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement