Kızılırmak'ta Kaybolan 2 Ögrenci Bulunamadı - Son Dakika
Güncel

Kızılırmak'ta Kaybolan 2 Ögrenci Bulunamadı

Kızılırmak\'ta Kaybolan 2 Ögrenci Bulunamadı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi'nde dün serinlemek için girdikleri Kızılırmak nehrinde kaybolan 2 çocuk, 4 dalgıcın yaptığı aramalara karşın, henüz bulunmadı.

08.06.2011 12:35

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi'nde dün serinlemek için girdikleri Kızılırmak nehrinde kaybolan 2 çocuk, 4 dalgıcın yaptığı aramalara karşın, henüz bulunmadı.

Gülşehir ilçe merkezinde Karavezir İlköğretim Okulu 7-B sınıfı öğrencisi 13 yaşındaki Fatih Olgun ile 5. B sınıfı ögrencisi 12 yaşındaki Murat Çalışkan ve arkadaşları Furkan Altan, dün sabah okula gitmek yerine bisikletleriyle kum ocakları mevkine gelerek, serinlemek için Kızılırmak'a girdi. Suya kapılan çocuklardan Furkan Altan sazlıklara tutunarak kurtulmayı başarırken, Fatih Olgun ve Murat Çalışkan akıntıya kapılarak kayboldu. 112 acil servis ekipleri, Sivil Savunma Müdürlüğü'ne bağlı arama kurtarma ekipleri ve emniyet güçleri arama kurtarma çalışmalarının ardından bu sabah Ankara Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup başkanlığından gelen 4 dalgıcın şu ana kadar yaptıkları çalışmalarda çocuklara ulaşılamadı.

Karavezir İlköğretim Okulu Müdürü Zihni Altınok, 3 sabahçı öğrencinin okul yerine kum ocakları mevkine gittiklerini ve öğle saatlerinde olayın meydana geldiğini belirterek "Ögrencilerimizin bir an önce bulunmasını bekliyoruz. Çok üzgünüz" dedi - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılırmak'ta Kaybolan 2 Ögrenci Bulunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement