Kocasını öldüren kadın, adliye girişinde ağladı: O beni öldürecekti - Son Dakika
Güncel

Kocasını öldüren kadın, adliye girişinde ağladı: O beni öldürecekti

26.08.2019 12:50  Güncelleme: 13:27

İstanbul'da şiddetli geçimsizlik yaşadığı kocasını öldüren kadın, "Neden öldürdünüz?" sorusuna ağlayarak "Kendimi savundum, o beni öldürecekti" diye cevap verdi.

İstanbul Güngören'de şiddetli geçimsizlik yaşadığı kocasını bıçaklayarak öldüren Hülya Ören, adliye girişinde "O beni öldürecekti" diyerek kendini savundu.

Olay, Güngören Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde dün akşam yaşandı. Hülya Ören, şiddetli geçimsizlik yaşadığı kocası Kadir Ören'i bıçaklayarak öldürdü. Bugün emniyette işlemleri tamamlanan Ören, Bakırköy Adliyesine sevk edildi.

"KENDİMİ SAVUNDUM"

Bakırköy Adliyesi'ne getirilen Hülya Ören basın mensuplarının "Kocanızı neden öldürdünüz?" sorusu üzerine "Ben onu öldürmek istemedim kendimi savundum. o beni öldürecekti" dedi.

Kocasını öldüren kadın, adliye girişinde ağladı: O beni öldürecekti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocasını öldüren kadın, adliye girişinde ağladı: O beni öldürecekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • İstanbullu :
    Evlilikte en büyük sorun maddiyat ve sosyal medya kullanımı 64 3 Yanıtla
  • karadeniz kizi:
    helal olsun kadina 19 31 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ:
    BUYURUN KADIN VEYA ERKEK ŞİDDET ŞİDDETTİR CEZASI NE İSE VERİLSİN İDAM 33 8 Yanıtla
  • Sıcak gündem :
    Toplumun geldiği noktayı özetleyen haberlerden sadece biri bu, kadını erkeği pisikopat olduk. Trafikte, evde, hastane de her an her yerde bu haberler ve bunları video almaya meraklı başka bir psikolojik hasta grup.... 27 0 Yanıtla
  • Baha:
    Yalancı 11 11 Yanıtla
    Bahri:
    Tek sebebi islamsizlik 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement