Konya - Konya Ek 2 Şehit Polisin Cenazesi Emniyet Müdürlüğü´Ne Götürüldü - Son Dakika
Güncel

Konya - Konya Ek 2 Şehit Polisin Cenazesi Emniyet Müdürlüğü´Ne Götürüldü

Konya - Konya Ek 2 Şehit Polisin Cenazesi Emniyet Müdürlüğü´Ne Götürüldü

Konya Ek 2 Şehit Polisin Cenazesi Emniyet Müdürlüğü'ne Götürüldü

11.08.2010 12:24

KONYA EK 2 ŞEHİT POLİSİN CENAZESİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE GÖTÜRÜLDÜ

YOL UYGULAMASI YAPAN POLİSE SİLAHLI SALDIRI: 1 ŞEHİT HABERİNE EK

EŞİ,YAKINLARIYLA BİRLİKTE MORGA GELDİ

KONYA'da radar uygulaması yaptığı sırada aracın içinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan 15 yıllık polis memuru 36 yaşındaki Ömer Durmaz, için bugün Konya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlenecek.

Çumra Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli evli ve 2 çocuk babası şehit Ömer Durmaz'ın, Türk bayrağına sarılı naaşı, tören için sabah saatlerinde Çumra Devlet Hastanesi'nden, Konya Numune Hastanesi Morgu'na getirildi. Durmaz'ın Çumra Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği'nde görevli eşi 35 yaşındaki polis memuru Seda Durmaz, yakınlarıyla birlikte morga geldi. Eşinin son kez gören ve gözyaşlarına hakim olamayan Seda Durmaz, yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi. Şehit Durmaz'ın cenazesi de saat 09.30'da düzenlenecek tören için Konya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Törenin ardından memleketi Karaman'da toprağa verilecek.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Çumra Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli Ömer Durmaz, dün saat 16.05 sıralarında Konya- Karaman karayolunun 60'ıncı kilometresinde radar uygulaması yaptığı sırada, arac içinde silahlı saldırı sonucu şehit düştü. Olayı gören yoldan geçen sürücülerde yaklaşık 1 kilometre ileride kontrol çalışması yapan trafik polislerini durumu bildirdi. Olay yerine gelen polisler, mesai arkadaşı Durmaz'ın cansız bedene ile karşılaştı.

Saldırganın kimliği ise radar aracındaki kamera sayesinde tesbit edildi. Şüphelinin Çumra İlçesi doğumlu Yozgat Bozok Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden bu yıl mezun olan 21 yaşındaki Hakan Dinçer olduğu belirlendi. Konya'nın Karatay İlçesi'nde oturan Dinçer'in, üç aydır ailesiyle sorun yaşadığı ve üç gün önce de evi terk edip amcasının yanında kaldığı, yine aynı gün motosikleti satın aldığı saptandı.

Olayın ardından motosikletiyle gittiği Arıkören Köyü'ndeki eniştesini ziyaret eden Dinçer'in yaklaşık iki saat burada kaldığı, gelen telefon üzerine evden ayrıldığı tespit edildi. En son dün saat 20.00 sıralarında Karapınar İlçesi'ne bağlı Hotamış Beldesi'nde görülen şüpheli Dinçer'in yakalanması için güvenlik güçleri çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Konya Ek 2 Şehit Polisin Cenazesi Emniyet Müdürlüğü´Ne Götürüldü - Son Dakika


Advertisement