Konya Valisi Yakup Canbolat Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Konya Valisi Yakup Canbolat Görevine Başladı

Konya Valisi Yakup Canbolat Görevine Başladı

Konya Valiliğine atanan Yakup Canbolat, bu sabah görevine başladı.

13.06.2016 14:02

Konya Valiliğine atanan Yakup Canbolat, bu sabah görevine başladı. Protokol üyeleri Vali Canbolat'ı karşılamak için bina önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Valiler Kararnamesi ile Hakkari'den Konya'ya atanan Yakup Canbolat bugün yeni görevine başladı. Vali Yakup Canbolat için Valilik binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Protokol üyeleri ve valilik çalışanları Vali Canbolat'ı karşılamak için bina önünde uzun kuyruk oluşturdu. Çiçeklerle karşılanan Vali canbolat, polis mangasını selamladıktan sonra, valilik binası önünde 'U' şeklinde kuyruk oluşturan protokol üyeleri ile tek tek tokalaştı. Valilik binası önünde toplanan vatandaşların da yanına giden Vali Canbolat, başarı dileklerini kabul etti. Konya'nın yeni Valisi Yakup Canbolat, daha sonra makamına geçti.

Mesleğe Konya'da kaymakam adayı olarak başladığı öğrenilen Vali Canbolat, burada yaptığı açıklamada '24 sene sonra Konya'ya Vali olarak dönmek benim için bir şeref. Mevlana'ya ve Konya iline hizmet etmekten büyük şeref duyacağım.' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Valisi Yakup Canbolat Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement