Alaşehir'de Huzurevinden İzin Alıp Ölüme Gitti - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'de Huzurevinden İzin Alıp Ölüme Gitti

Alaşehir\'de Huzurevinden İzin Alıp Ölüme Gitti

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde köylüler, kaldığı huzurevinden izin alarak çıkan 82 yaşındaki Hüseyin Acar'ı, bir köprünün altında ölü buldu.

16.10.2013 14:42  Güncelleme: 14:45

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde kaldığı huzurevinden izin olarak çıktığı belirlenen 82 yaşındaki Hüseyin Acar, bir köprünün altında ölü bulundu. Acar'ın korkulukları bulunmayan köprüden düşerek öldüğü anlaşıldı.

Bugün saat 09.00 sıralarında Alaşehir- Salihli karayolu, Akkeçili Köyü Köprüsü altında bir erkek cesedi gören köylüler durumu Muhtar Osman Erkol'a bildirdi. Muhtar Erkol'un haber vermesi üzerine gelen jandarmanın yaptığı incelemede, ölen kişinin, Turgutlu Huzurevi'nde kalan ve izinli olarak çıktığı belirlenen Hüseyin Acar olduğu anlaşıldı. Korkuluğu bulunmayan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki köprüden beton zemine düşerek öldüğü sanılan Acar'ın cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesi ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Aslen Alaşehirli olan sara hastası Acar'ın çocuğunun bulunmadığı, eşinin ölümünden sonra da huzurevinde kalmaya başladığı öğrenildi. Acar'ın kaldığı huzurevinden izin alıp, bayramın birinci günü Alaşehir'deki komşusu Erol Çam'ı ziyaret edip bir gece kaldığı, burada rahatsızlanınca ambulansla kaldırıldığı Alaşehir Devlet Hastanesi'nde ishal teşhisi konulup, tedavisinin yapıldığı ve aynı gün taburcu edildiği belirlendi. Jandarma, yaşlı adamın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Alaşehirmanisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alaşehir'de Huzurevinden İzin Alıp Ölüme Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement