Kos'u Keşfetme Fırsatı Eylül ve Ekim Ayında da Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kos'u Keşfetme Fırsatı Eylül ve Ekim Ayında da Devam Ediyor

Kos\'u Keşfetme Fırsatı Eylül ve Ekim Ayında da Devam Ediyor

Kos'u keşfetme fırsatı Eylül ve Ekim ayında The Marmara Bodrum misafirlerini bekliyor

30.08.2013 15:40

Small Luxury Hotels'in Türkiye'de ilk üyesi olan The Marmara Bodrum'un misafirlerini, suyun öteki yanındaki güzel ada Kos'a gönderdiği cazip kampanyası Eylül ve Ekim aylarında da devam ediyor. Kos adasına gidiş- dönüş feribot biletinin de dahil olduğu paketten Eylül ve Ekim aylarında değişen fiyatlarla yararlanmak mümkün.

"Five Star Diamond Award" ödülüne sahip, "Small Luxury Hotels"in Türkiye'de ilk üyesi olan The Marmara Bodrum, 16- 30 Eylül ve 01- 11 Ekim 2013 tarihleri arasında, iki gece konaklayan misafirlerine, günübirlik Kos adasına gidiş- dönüş feribot bileti içeren bir paket sunuyor. Kos Aqua Blue Hotel'de bir gece konaklama da pakete dahil.

Pakette çift yön havaalanı transferi, otelden marinaya transfer, çift yön feribot bileti gibi avantajlar da yer alıyor. Paket dahilinde ayrıca müsaitliğe bağlı olarak bir üst kategoriye geçiş, yine müsaitliğe bağlı olarak geç çıkış, ücretsiz fitness kullanımı, ücretsiz internet ve otopark imkanlarından yararlanmak mümkün.

The Marmara Bodrum deluxe odada iki gece konaklayan misafirler, kahvaltının da dahil olduğu paketten 16- 30 Eylül tarihleri arasında 669 Euro, 01- 11 Ekim tarihleri arasında 599 Euro karşılığında yararlanabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kos'u Keşfetme Fırsatı Eylül ve Ekim Ayında da Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement