Sıcaktan bunalan tatilciler Yuvarlakçay'a koştu
Cihan KAYA KÖYCEĞİZ (Muğla), DHA) - MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde bulunan Yuvarlakçay, yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğruyor. Restoranlarda yemek yiyen tatilciler, bir yandan da kavurucu sıcakların etkisinden kurtulmak için Yuvarlakçay'ın suyunda serinlemenin tadını çıkarıyor.
Pınarköy Mahallesi'nde yer alan doğa güzelliği ve serin sularıyla ünlü Yuvarlakçay, 42 dereceye ulaşan sıcaklardan bunalan yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Bölgeye gelen tatilciler çay kenarında kısa bir tur atarken; işletmeciler tarafından oluşturulan yapay şelalenin altına girip serinliğin tadını çıkarıyor. Çay kenarındaki lokantalarda yemek yiyip dinlenen tatilciler, çam ve çınar ağaçları arasında temiz hava alarak stresten kurtuluyor.
'HERKES GELİP GÖRSÜN'
Aşırı sıcaklardan kaçarak İstanbul'dan tatil bölgesi Köyceğiz'e gelen ve Yuvarlakçay'ı tercih eden Ümit Can, Su çok güzel, harika. Girişte kaynak suyu çıkıyor. Çok soğuk, giremiyorsunuz. 10 saniye bile kalamıyorsunuz dedi.
Ankara'dan tatile gelen Turabi Kaya da, Buraya yapılacak HES için köylüler eylem yapmışlardı. Gazetede ve televizyondan takip etmiştim. Gerçekten müthiş bir yer. Doğa harikası. Herkesin gelip görmesi gereken bir yer. Saklı kalmamalı. Yerli turistlerin de görmesi gereken bir yer diye konuştu
(Tür: Yurt)
Son Dakika › Güncel › Köyceğiz Sıcaktan Bunalan Tatilciler Yuvarlakçay'a Koştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?