Küçükçekmeceliler Balığa Doydu - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmeceliler Balığa Doydu

Küçükçekmeceliler Balığa Doydu

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Balık Şöleni’nde 6 ton balık vatandaşlara ikram edildi.

27.12.2015 16:01

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Balık Şöleni'nde 6 ton balık vatandaşlara ikram edildi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde vatandaşlar bir yandan pişirilen balıkların tadına bakmak için metrelerce kuyruk oluştururken, diğer yandan da Karadeniz müzikleri ile horon tepti.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Balık Şöleni'nde 6 ton balık binlerce vatandaşa ikram edildi. Halkalı Meydanı'nda düzenlenen Balık Şöleni'ne Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN TEMEL KARADENİZ, MANGALIN BAŞINA GEÇTİ

Renkli görüntülerin oluştuğu Balık Şöleni'nde Başkan Temel Karadeniz, dev ızgaranın başına geçerek vatandaşlar için balık pişirdi. Daha sonra standın başına geçen Karadeniz, vatandaşlara balık ikramında bulundu. Balığı tatmak isteyen vatandaşlar, saatler öncesinden sıraya girerek dev kazanlarda ve ızgaralarda pişirilen balıkları heyecanla bekledi. Balığın tadına bakan Küçükçekmeceliler, Karadeniz ezgileri ile coştu.

"VATANDAŞLARIMIZLA BİR ŞEYLER PAYLAŞMAK SON DERECE SEVİNDİRİCİ"

İlçede düzenlenen festival etkinliklerinin devam edeceğini belirten Başkan Temel Karadeniz, "Küçükçekmecelilerle birlikte bugün bir balık festivali yapmak istedik. Çok sayıda vatandaşlarımızla bir şeyler paylaşmak son derece sevindirici. Bu tür etkinlikler vatandaşlarımızla bir arada olup sevinçlerini paylaşmak adına önemli olduğunu düşünüyorum. Bu etkinliklerimize yaz aylarında daha fazla devam etmeyi düşünüyoruz. Bugünkü festivale büyük katılım ve ilginin olması belki de Küçükçekmece'de meydanın yoğunluğunu arttırmak için yaptığımız ilk şenliğimiz. Bugün sanatçılarımız sahne alacak. Çocuklarımız için etkinlik alanlarımızda küçük oyun alanları oluşturduk. Gülmek, eğlenmek ve bütün vatandaşlarımızla bir araya gelmek ve bugünü yaşamak bizim için de son derece keyif verici" ifadelerini kullandı.

"HAMSİ YEMEYİNCE DOYMUYORUM"

Hamsinin tadına bakmak için yaklaşık bir saat sırada beklediğini belirten Selma Uysal, "Sırada bekledik ama değdi. Evde tavada yapıyorum ama buraya gelip bu ortamı görmek istedim" dedi

Festivali çok beğendiğini belirten Bayram Yaşar, "Hiç görmediğimi bugün burada gördüm. Çok beğendim festivali. Evde de yapılır ama bu kadar güzel olmuyor" diye konuştu.

Festivallerin insanları kaynaştırdığını söyleyen Erol Dede ise, "Ben bir Artvinli olarak bu etkinliklerin devamını diliyorum. Böyle etkinliklerle insanların daha da kaynaştığını düşünüyorum. Evde haftada iki defa hamsi yemezsem karnım doymuyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmeceliler Balığa Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement