"Kültür Sanat" Dergisine Tam Puan - Son Dakika
Güncel

"Kültür Sanat" Dergisine Tam Puan

"Kültür Sanat" Dergisine Tam Puan

Mars Cinema Group ve Beka Sanat işbirliğiyle yayın hayatına merhaba diyen "Kültür Sanat" isimli dergi, tüm Türkiye geneli Cinemaximum Salonları'nda ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

02.07.2015 13:22  Güncelleme: 14:09

Haftalık olarak çıkan Kültür Sanat dergisinin genel yayın yönetmenliğinde bilindik isim Gazeteci – Yazar Sezgin Irmak bulunurken, yazı işleri müdürlüğünde Nesibe Damar ve yine yazı işlerinde Harun Doruk, Umut Duran, Neslihan Yıldız, Yasir Damar gibi usta isimler yer alıyor.

YÜZ BİNLERCE KİŞİYE ULAŞIM

Sinema, TV, Kitap, Etkinlik, Eğitim, Gezi, Alışveriş ve Mekan kategorileriyle yapım şirketlerinin, yayınevlerinin ve hedef kitlesi 18/45 olan tüm şirketlerin dikkatini çeken Kültür Sanat dergisi her hafta özel röportajlar ve haberlerle dopdolu... İlk yayınından itibaren okuyucusundan tam puan alan derginin en önemli özelliklerinden biri de Oku-Bırak mantığıyla sinema salonlarında yüz binlerce kişiye ulaşabiliyor olması.

Vizyona yeni giren filmlerden, özel sinema röportajlarına, kamera arkasından dizi haberlerine, yeni çıkan kitaplardan, Türkiye geneli etkinliklere, eğitim haberlerinden alışveriş sayfalarına, gezi haberlerinden yeme-içme rehberine kadar bir çok konuyu ele alan Kültür Sanat dergisi, her haftanın gözdesi haline gelmiş durumda.

"SANATA ve SANATSEVERLERE KAPIMIZ AÇIK"

Derginin genel yayın yönetmeni Sezgin Irmak, sanatı tek çatı altında toplayarak okura keyifli bir dergi sunmak istediklerini belirterek, "Bağımsız bir dergiyle, Türkiye'ye gerçek bir Kültür Sanat yaşatmak istiyoruz. Dergimizin kapıları sanata ve sanatseverlere sonuna kadar açıktır," şekinde konuştu.
Yine telefon/tablet uyumlu web sitesi ve ios/ android uygulamaları ile dünyanın her yerinden ücretsiz bir şekilde kolay ulaşım ve kullanım sağlanabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kültür Sanat' Dergisine Tam Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement