Kuma İstemedi Sonuç Bu! - Son Dakika
Güncel

Kuma İstemedi Sonuç Bu!

Kuma İstemedi Sonuç Bu!

Kuma Getirmesine Karşı Çıkan Eşini Önce Dövdü Sonra Bıçakla Rehin Aldı.

31.12.2010 11:22  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da eşinin üzerine kuma getirmek isteyen 51 yaşındaki İlyas Şimşek, kendisine karşı çıkan eşi ve kızını dövüp, bıçak ile rehin aldı.

Olay, dün saat 24.00 sıralarında Tellidere Mahallesi 72042 Sokak 3 Nolu evde meydana geldi. Alkollü olarak eve gelen İlyas Şimşek, eşi Saniye Şimşek (45) ve kızı Gülay Şimşek'e (15) başka bir kadını daha eve getireceğini söyledi. Kendisine karşı çıkan eşi ve kızını döven İlyas Şimşek, daha sonra kapıyı üzerlerine kilitleyip, eline aldığı bıçak ile tehdit ederek evden çıkmalarını engelledi.

Eve gelen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, eli bıçaklı Şimşek'i ikna etmeye çalıştı. Şimşek, ikna olmayınca emniyet güçleri çilingir yardımı ile kapıyı açarak eve girdi. Biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirilen Şimşek gözaltına alınırken, eşi Saniye Şimşek ile kızı Gülay Şimşek bulundukları yerden kurtarıldı.

Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis Ekipleri, Saniye ve Gülay Şimşek'i ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırdı. İlk müdahaleleri yapılan Saniye ve kızı Gülay Şimşek'in sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuma İstemedi Sonuç Bu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement