Kurbankent'in Çadırları Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Kurbankent'in Çadırları Sahiplerini Buldu

Kurbankent\'in Çadırları Sahiplerini Buldu

BEYKOZ Belediyesi tarafından kurulan ve İstanbulluların büyük ilgi gösterdiği Kurbankent çadırları için kura çekimi yapıldı.

14.08.2017 17:33

BEYKOZ Belediyesi tarafından kurulan ve İstanbulluların büyük ilgi gösterdiği Kurbankent çadırları için kura çekimi yapıldı.

Her sene Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında Çavuşbaşı'nda hizmet veren 'Kurbankent' için hayvan satıcıları ile birlikte kura çekimi gerçekleştirildi. Çekiliş sonrası belirlenen çadır sahiplerine İlçe Tarım Müdürlüğü veteriner hekimleri tarafından, hayvanlar konusunda dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar hakkında bilgilendirilme yapıldı.

ALANA 150 ÇADIR VE KESİM ÜNİTESİ YERLEŞTİRİLDİ

Kurban çadırlarının hijyenik ve düzenli ortamda kurulmasına özen gösteren Beykoz Belediyesi, alana 150 adet çadır kurulduğunu ve 17 Ağustos'un ilk saatlerinde hayvanların Kurbankent' e alınmaya başlanacağını belirtti. Vatandaşların ve kurban satıcılarının kolaylıkla hareket edebilmesi için yapılan düzenlemelerle alana ambulans, mescit, wc, kantin, kafeterya ve bu sene ilk olarak sabit kesim ünitesi yerleştirildi.

"ÇADIR SAHİPLERİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA HAYVANLARINI ANADOLU'DAN İSTANBUL'A GETİREBİLİR"

Kura sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, "Bu yılda her sene olduğu gibi bir öncekinden daha düzenli ve hijyenik ortamlarda kurulan çadırlarımızda vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Biz bu önemli hizmeti hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Uluslararası kriterlerde modern ve planlı bir alanda çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Kaymakamlığımızın öncülüğünde Beykoz Belediyesi olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın belirlediği düzenlemeler doğrultusunda oluşan İlçe Kurban Komisyonumuzca alınan tedbir ve kriterleri yerine getiren satıcılarla çalışıyoruz. Çadır sahipleri gönül rahatlığıyla hayvanlarını Anadolu'dan İstanbul'a getirebilir. Bu aşamada her türlü denetimlerimiz sürecek. Kurbankent'in oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sizlere de hayırlı kazançlar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öztürk'ün konuşmasının ardından hayvan sahipleri yapılan kura çekimi sonucunda Kurbankent'teki çadırlarına yerleştirildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurbankent'in Çadırları Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement