Kuşadası'nda Hıdırellez Uçurtma Şenliği Coşkusu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kuşadası'nda Hıdırellez Uçurtma Şenliği Coşkusu

07.05.2025 09:21  Güncelleme: 11:01

Kuşadası Belediyesi, Hıdırellez kutlamaları kapsamında Kese Dağı'nda düzenlediği uçurtma şenliği ile aileleri bir araya getirdi. Çocuklar, hediye edilen uçurtmalarla gökyüzünü renklendirirken, etkinlik boyunca katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.

(AYDIN) - Kuşadası Belediyesi, Hıdırellez kutlamalarının ikinci gününde Kese Dağı'nda uçurtma şenliği düzenledi. Şenliğe aileleri ile katılan çocuklar, belediye tarafından hediye edilen uçurtmalarla gökyüzünü renklendirdi.

Kuşadası Belediyesi'nin Hıdırellez şenliklerinin ikinci gününde Kese Dağı'nda uçurtma şenliği gerçekleştirildi. Belediyenin ikram aracından gün boyunca limonata, su, pamuk şeker, patlamış mısır ve macun ikramı yapılırken, Kuşadalılar piknik yapma ve şarkılar eşliğinde keyifli bir gün geçirme şansı buldu.

Uçurtma şenliğine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Dağlı, bolluğun ve bereketin simgesi Hıdırellez'in tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Etkinliğe katılan vatandaşlar da şenlik için Başkan Ömer Günel'e teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nda Hıdırellez Uçurtma Şenliği Coşkusu - Son Dakika


Advertisement