Kütahya'da Yöresel Lezzetler Etkinliği Gerçekleşti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kütahya'da Yöresel Lezzetler Etkinliği Gerçekleşti

26.05.2025 10:23  Güncelleme: 12:43

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen 'Kütahya Yöresel Lezzetler' etkinliğine katılarak yerel lezzetleri tanıttı. Etkinlikte araç sürücülerine ve yolculara ikramlarda bulunuldu.

(KÜTAHYA) - Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla düzenlenen "Kütahya Yöresel Lezzetler" ikram programına katıldı.

Kütahya'nın mutfak kültürünü tanıtmak ve yerel lezzetleri vatandaşlarla buluşturmak amacıyla düzenlenen "Kütahya Yöresel Lezzetler" etkinliği, bu yıl polis kontrol noktasında gerçekleştirildi. Etkinlikte, kontrol noktasından geçen araç sürücülerine ve yolculara ikramlarda bulunuldu.

Kentin kültürel mirasının önemli bir parçası olan yöresel lezzetlerin vatandaşlara sunulduğu etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Kahveci, şehrin mutfağının Anadolu'nun en köklü lezzet geleneklerinden birine sahip olduğunu vurgulayarak, bu mirası gelecek nesillere aktarmanın önemine dikkati çekti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Yöresel Lezzetler Etkinliği Gerçekleşti - Son Dakika


Advertisement