Legoland Eğlence Parkı 10. Yılına Gırdı 2 - Son Dakika
Güncel

Legoland Eğlence Parkı 10. Yılına Gırdı 2

Legoland Eğlence Parkı 10. Yılına Gırdı 2

Baveryanın Günzburg şehirine yakın ve 17 mayis 2002'de açılan Legoland adlı eğlence parkı 10.yılına girdi.

22.05.2012 05:08

Baveryanın Günzburg şehirine yakın ve 17 mayis 2002'de açılan Legoland adlı eğlence parkı 10. yılına girdi. Hersene hızla büyüyen ve şuan 700 bin dönüm büyüklüğünde oluşan eğlence parkı korsan, prenses, macera, araba yarışcısı ve bir çok kahramanlar ile toplam 8 adet macera dünyasını kapsiyor. Bu 700 bin dönümün 140 bin dönümü otopark ve 100 bin dönüm ise Legoland Tatilköy ile oluşmakda.

UZUN SÜRE SABIRLA KUYRUKDA BEKLEDILER

Bu senenin sezon açılışında 'Flying Ninjago' adlı yeni bir uçuş atraksiyonun açılşı yapıldı. Bir çok atraksiyonlardaki gibi buradada aileler çocukları ile birlikde 45 dakkikaya kadar sabırla kuyrukda beklediler.

MODELER ARASINDA HAKKAN ŞÜKÜR'DE YER ALMAKDA

Park alanında 50 'yi geçkin olağandışı elektrikli oyuncak ve 55 milyon Lego taşlarından oluşan modeler bulunuyor. Lego taşlarından avrupanin bir çok şehiri ve münihin futbol stadı şekilendirilmesı gözlerden kaçınmadı. Pele, Zidan, Maradona gibi yanı sıra Galatasaray Futbol oyuncusu Hakan Şükür'de modeler arasında yer almakda dikkat çektı.

ÇEŞITLI KONULARDA DÜNYA REKORLARINA IMZA ATMIŞ

Bu vazgeçilmez eğlence parkın sloganı 'Macerayi yaşa' ile bir çok çanlı-şov ve gösteriler ile tüm aileye unutulmaz bir yaşantı vermekte. Geçmis zamanında bu parkda çeşitli konularda bir çok dünya rekorlarına imza atmışdı ve ayrıca 2011/2012 senesinde 'Çocuklara en uygun eğlence parkı' kategorisinde birinci ve 'En iyi eğlence parkı' kategorisinde 3'ncü sırada yer almışdı.

30 KIŞILIK GRUP'DAN OLUŞAN TÜRK AILESI DOĞUM GÜNÜ KUTLADILAR

30 kişilik grubdan oluşan bir Türk ailesı akraba ve dostların çocukları ile birlikde 9 yaşına giren kızının doğum günü nedeniyle parkı ziyaret etdiler. Bu grup ziyaret sırasında parkın kölgeli bir köşesinde nefes alarak önce kısır yiyerek ve soguk meşrubatlar içerek açlığı ve susamayı giderdiler ve ardınan pasta keserek birlikde doğum günü şarkısı söylediler.

LEGOLAND EĞLENCE PARKI HAKKINDA BILGILER

Legoland Eğlence Parkı Merlin Entertainments Grubuna aitdir. Merlin Entertainments aile eğlenceler sunumunda ilk sıralarda yer almakda ve son 5 sene örneği olmayan eğlence sektöründe başarılı ve dinamik büyümededir. Su an 87 atraksiyon, 6 Otel ve 2 Tatilköyü ile 19 Ülke ve 4 kıta'da Merlin Avrupada birinciliği almakda ve dünyaca ikinci büyük atraksiyon sahibi. Merlin Entertainments'in hedefi dünya capındaki 46 milyonu geckin konuklarına örneği bulunmayan ve hafızalarda layık kalan yaşantının imkanını sunmak.

Bunu garantisini benzersiz küresel ve yöresel markaların dışında 17 bin personelin'de angajmanı ve hırsı sağlamakda. Legoland Eğlence parkı Danimarka'da 1968'de, Ingiltere'de 1996'de, Kaliforniya'da 1999'de, Almanya'da 2002'de ve Florida'da 2011'de kurulmuşdur.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Legoland Eğlence Parkı 10. Yılına Gırdı 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement