Lodos Fırtınasında Okulun Balkon Duvarı Çöktü: 2 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lodos Fırtınasında Okulun Balkon Duvarı Çöktü: 2 Yaralı

Lodos Fırtınasında Okulun Balkon Duvarı Çöktü: 2 Yaralı
18.04.2012 16:37

İstanbul'da öğleden sonra etkili olan Lodos fırtınasında, Bakırköy'de bir okulun balkon duvarı çöktü, biri öğretmen iki kişi yaralandı.

İstanbul'da öğleden sonra etkili olan Lodos fırtınasında, Bakırköy'de bir okulun balkon duvarı çöktü, biri öğretmen iki kişi yaralandı.

Basınköy'de bulunan Aybars Ak İlköğretim Okulu'nun giriş kapısı üzerinde bulunan balkon duvarı lodos fırtınası sonucu çöktü. Öğrencilerin bina içinde bulunduğu sırada meydana gelen çökme nedeniyle düşen parçalar sonucu Beden Eğitimi Öğretmeni Zehra Akman ile okulun Gökçe isimli eski mezunu yaralandı. Hayati tehlikeleri bulunmayan iki kişi, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Lodos fırtınakı nedeniyle özellikle Bakırköy, Başakşehir, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir'de birçok binanın çatısı uçtu. Başakşehir Şahintepe Mahallesi Yunus Sokak 63 numaralı binanın çatısının uçması sonucu, yolda park halinde bulunan araçlarda maddi hasar meydana geldi. Lodosla birlikte bazı mahalle ve sokaklardaki elektrik direkleri. ağaçlar devrildi. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lodos Fırtınasında Okulun Balkon Duvarı Çöktü: 2 Yaralı - Son Dakika


Advertisement